رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نطنز خبر داد؛
برخورد با ۷ واحد نانوایی متخلف در شهرستان نطنز
نجاتیان گفت: با بررسی های انجام شده در واحدهای نانوایی در سطح شهرستان ۷ واحد به دلایل مختلف که بیشتر آن کم فروشی بود متخلف شناخته شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “نطنزنا”؛ صبح امروز رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نطنز به همراه تیم بازرسی این اداره به صورت سرزده و به منظور جلوگیری از هرگونه تخلف در حوزه نان در شهرستان، اقدام به بازرسی از واحد های نانوایی در سطح شهرستان کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نطنز در حاشیه این بازرسی ها در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: با بررسی های انجام شده در واحدهای نانوایی در سطح شهرستان ۷ واحد به دلایل مختلف که بیشتر آن کم فروشی بود متخلف شناخته شدند.
,وی افزود: بر طبق مقررات با واحدهای متخلف برخورد خواهد شد و به همین منظور با تشکیل پرونده به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان نطنز معرفی خواهند شد.
,نجاتیان از شهروندان در سطح شهرستان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این حوزه مراتب را به ستاد خبری ۱۲۴ گزارش کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه