کشف ۴۰ هزار قلم داروی قاچاق در مهرستان
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان مهرستان از کشف ۴۰ هزار قلم داروی قاچاق و غیر مجاز پاکستانی دراین شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از با مهرستان، سرهنگ دوم علیرضا یوسفی با اعلام این خبر افزود: در طی عملیاتی در شب گذشته ماموران انتظامی شهرستان مهرستان سه دستگاه خودرو وانت را که حامل ۴۰ هزار قلم داروی قاچاق و غیر مجاز پاکستانی به ارزش ۳ میلیارد ریال بود کشف و ضبط کردند.
وی افزود: ماموران انتظامی شهرستان با اشرافیت اطلاعاتی از قصد قاچاقچیان در انتقال مقادیر متنابهی داروهای غیرمجاز پاکستانی توسط چند دستگاه خودرو مطلع شده و پس از چند روز اقدام گسترده تخصصی و شبانه روزی، شب گذشته سه دستگاه خودرو وانت متعلق به اعضای این باند را در محورهای فرعی شهرستان مهرستان شناسایی کردند.
,
وی خاطرنشان کرد: پس از شناسایی محل تردد این خودروها، بلافاصله اکیپ های تخصصی و عملیاتی پلیس به منطقه اعزام شدند.
,
یوسفی در ادامه اظهار داشت: رانندگان خودروها به محض مشاهده ماموران انتظامی با به جا گذاشتن خودروها، از تاریکی شب استفاده کرده و به کوهستان ها و مناطق مجاور متواری شدند.
,
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان مهرستان با اشاره به داروهای قاچاق کشف شده، افزود: داروهای کشف شده توسط نیروی انتظامی شهرستان شامل انواع قرص، شربت و آمپول غیر مجاز و ... بود که قاچاقچیان و سودجویان دارو قصد داشتند این داروها را در کشور توزیع کنند.
,
یوسفی با بیان اینکه استفاده از داروهای قاچاق دارای تبعات منفی و جبران ناپذیری است از شهروندان خواست از خرید داروهای غیرمجاز پرهیز کرده و سلامت جسم و جان خود را در معرض خطر قرار ندهند.
وی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای طرح پاکسازی و ارتقاء امنیت حوزه استحفاظی، برخورد با قاچاقچیان در دستور کار نیروی انتظامی شهرستان قرار دارد.
,
,
]
ارسال دیدگاه