امام جمعه بستک:

جنگ رسانه ای خطرناک تر از جنگ نظامی است

جنگ رسانه ای خطرناک تر از جنگ نظامی است
امام جمعه شهرستان بستک گفت: امروزه دشمن اگر در ظاهر با ما جنگ ندارد اما از طریق شبکه های ماهواره ای ، برنامه های اینترنتی ، سریال های فاسد ترکیه ای و ... در باطن جنگ عمیقی را به راه انداخته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از جهانگیریه ،  امام جمعه شهرستان بستک به مناسبت فرا رسیدن یوم الله 13 آبان گفت: بسیج دانش آموزی که در حال حاضر شکل گرفته ، موقعیت بسیار ارزشمندی است که باید قدر بدانیم و نهایت استفاده از آن را داشته باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  به نقل از , جهانگیریه,  ، ,  امام جمعه شهرستان بستک به مناسبت فرا رسیدن یوم الله 13 آبان گفت: بسیج دانش آموزی که در حال حاضر شکل گرفته ، موقعیت بسیار ارزشمندی است که باید قدر بدانیم و نهایت استفاده از آن را داشته باشیم.,

 

,

 

,
 
,
وی افزود: قدرت بخشی به بسیج دانش آموزی در افق چشم انداز 20 ساله ایران یکی از برنامه های نظام اسلامی است.
, وی افزود: قدرت بخشی به بسیج دانش آموزی در افق چشم انداز 20 ساله ایران یکی از برنامه های نظام اسلامی است.,
 
,
 
,
 
,
حجت الاسلام والمسلمین قائدی با اشاره به اهداف بسیج دانش آموزی گفت: قابلیت های دانش آموزانی که علاقمند به نظام هستند وارد بدنه و پیکر بسیج می شود تا در زمینه های فرهنگی ، اخلاقی ، علمی و ... با این سیستم آشنا شوند و برای آینده انقلاب جمهوری اسلامی کادر سازی شود.
, حجت الاسلام والمسلمین قائدی با اشاره به اهداف بسیج دانش آموزی گفت: قابلیت های دانش آموزانی که علاقمند به نظام هستند وارد بدنه و پیکر بسیج می شود تا در زمینه های فرهنگی ، اخلاقی ، علمی و ... با این سیستم آشنا شوند و برای آینده انقلاب جمهوری اسلامی کادر سازی شود.,
 
,
 
,
 
,
امام جمعه شهرستان بستک همچنین با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: همین دانش آموزیان با تعبد و تعهدی که نسبت به نظام جمهوری اسلامی دارند با رفتار و اخلاق بسیجی از اطلاعات کشور آگاهی می یابند و بهترین نیروها از بین همین دانش آموزان هستند که یک شخصیت خوب از خود به جا میگذارند تا در جامعه خدمت کنند و مسئولیت بر عهده بگیرند.
, امام جمعه شهرستان بستک همچنین با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: همین دانش آموزیان با تعبد و تعهدی که نسبت به نظام جمهوری اسلامی دارند با رفتار و اخلاق بسیجی از اطلاعات کشور آگاهی می یابند و بهترین نیروها از بین همین دانش آموزان هستند که یک شخصیت خوب از خود به جا میگذارند تا در جامعه خدمت کنند و مسئولیت بر عهده بگیرند.,
 
,
 
,
 
,
 
,
حجت الاسلام والمسلمین قائدی افزود: همانطور که آنروز نوجوان 13 ساله دید که کشورش به خطر افتاده و قصد تصاحب خاک وطنش را دارند نارنجک به کمر بست و وارد عرصه جهاد شد ، شما نوجوانان نیز می توانید یک حسین فهمیده به تمام معنا باشید.جهاد شما باید جهاد علمی باشد و به تبعیت از حسین فهمیده ها در این مسیر حرکت کنید و پیرو ولایت فقیه باشید.
, حجت الاسلام والمسلمین قائدی افزود: همانطور که آنروز نوجوان 13 ساله دید که کشورش به خطر افتاده و قصد تصاحب خاک وطنش را دارند نارنجک به کمر بست و وارد عرصه جهاد شد ، شما نوجوانان نیز می توانید یک حسین فهمیده به تمام معنا باشید.جهاد شما باید جهاد علمی باشد و به تبعیت از حسین فهمیده ها در این مسیر حرکت کنید و پیرو ولایت فقیه باشید.,
 
,
 
,
 
,
وی تصریح کرد: امروزه دشمن اگر در ظاهر با ما جنگ ندارد اما از طریق شبکه های ماهواره ای ، برنامه های اینترنتی ، سریال های فاسد ترکیه ای و ... در باطن جنگ عمیقی را به راه انداخته که باید مواظب باشیم تا دشمن حیله گر را ناامید کنیم.این مواظبت اگر صورت نگیرد خطرش از جنگ رو در رو با اسلحه بیشتر است.
, وی تصریح کرد: امروزه دشمن اگر در ظاهر با ما جنگ ندارد اما از طریق شبکه های ماهواره ای ، برنامه های اینترنتی ، سریال های فاسد ترکیه ای و ... در باطن جنگ عمیقی را به راه انداخته که باید مواظب باشیم تا دشمن حیله گر را ناامید کنیم.این مواظبت اگر صورت نگیرد خطرش از جنگ رو در رو با اسلحه بیشتر است.,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه