بازهم سایه غفلت مسئولان بر سرمایه حیات؛
افزایش ۱۲۷ درصدی قیمت آب روستایی در قشم + سند
از ابتدای آبان ماه قیمت آب روستاهای قشم از هر متر مربع ۱۱۰۰ تومان به ۲۵۰۰ تومان تغیبر یافته که در یک حساب سرانگشتی خواهید فهمید که قیمت آب روستایی در قشم به صورت ناگهانی بیش از ۱۲۷ درصد افزایش یافته است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قشم آزاد ، افزایش قیمت آب روستایی در حالی انجام گرفت که مسئولین قول آب رسانی به روستاها از طریق شبکه متصل به مپنا را داده بودند اما نه تنها این وعده تا کنون محقق نشده است بلکه با این افزایش قیمت دولتی به نظر می رسد عده ای قصد دارند بر خلاف مسیر دولت و ملت همدلی وهمزبانی حرکت کنند و با ایجاد نارضایتی جو آرام جزیره را بر هم بزنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قشم آزاد ,این دومین بار در سال جاری است که قیمت آب توسط شرکت آب و برق و تاسیسات قشم افزایش یافته و این در حالی است که بیشترین سهام این شرکت متعلق به سازمان منطقه آزاد قشم می باشد.
,,
در ابتدای امسال افزایش هفت برابری قیمت آب روستایی قشم اهالی جزیره را بهت زده کرد که این موضوع با پیگیری رسانه ها به نرخ ۱۱۰۰ تومان کاهش یافت اما افزایش ۱۲۷ درصدی از ابتدای آبان در حالی انجام گرفت که انتظار می رفت دولت پس از توافق هسته ای بتواند نرخ اولین نیاز مردم جزیره را ثابت نگه دارد .
,مردم قشم علاوه بر قیمت آب باید هزینه های زیادی را هم برای کرایه آن بپردازند که مبلغ آن برای هر خانواده در ماه حدود ۲۰۰ هزار تومان می باشد و این مشکل در روستاهای جزیره عده ای را تحریک به مهاجرت از روستاها به شهر نموده است و روند فعلی ضربات جبران ناپذیری را به جمعیت روستایی قشم وارد می سازد.
,,
البته به نظر می رسد گره این کار از خارج شهرستان قابل گشایش باشد و نیاز است مسئولین استانی چشم های خود را در برابر مشکلات قشم بازکنند و در مورد آن راه کار مناسب اخذ نمایند.
,]
ارسال دیدگاه