رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گالیکش:
کشف چای قاچاق در گالیکش
گشت مشترک اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت گالیکش، موجب کشف چای قاچاق در این شهرستان شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین، حسن رزاقی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گالیکش در این باره گفت: طی برگزاری گشت مشترک اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گالیکش با اتاق اصناف از واحدهای خوار بار فروشی سطح شهرستان در خصوص مبارزه با قاچاق کالا، تعداد 14 بسته چای نیم کیلوی کشف و ضبط شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین، حسن رزاقی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گالیکش در این باره گفت: طی برگزاری گشت مشترک اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گالیکش با اتاق اصناف از واحدهای خوار بار فروشی سطح شهرستان در خصوص مبارزه با قاچاق کالا، تعداد 14 بسته چای نیم کیلوی کشف و ضبط شد., کاسب امین, کاسب امین,وی گفت: چای های کشف شده، فاقد استانداردهای لازم و کالای قاچاق بوده است که با اجرای این گشت مشترک، موجب کشف و ضبط این بسته ها در این شهرستان گردیده است.
, وی گفت: چای های کشف شده، فاقد استانداردهای لازم و کالای قاچاق بوده است که با اجرای این گشت مشترک، موجب کشف و ضبط این بسته ها در این شهرستان گردیده است.,گفتنی است شهرستان گالیکش در شرق گلستان واقع شده است.
, گفتنی است شهرستان گالیکش در شرق گلستان واقع شده است.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه