رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان ماهنشان:

هیچ گونه مشکل تردد در مسیرهای مواصلاتی ماهنشان نیست

هیچ گونه مشکل تردد در مسیرهای مواصلاتی ماهنشان نیست
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان ماهنشان گفت: تمام مسیر های مواصلاتی شهرستان ماهنشان باز است و هیچ گونه مشکل تردد در راه های ارتباطی وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سید جلال خلیلی» امروز در گفت و گو با خبر نگار اوج بیداری اظهار کرد: با توجه به بارش های بارندگی امروز، محور های ماهنشان به  نیک پی، ماهنشان  به  پری، دندی به تخت سلیمان، آقکند به کپز و محورهای راه  روستایی منطقه اوریاد و تعدادی از راه های کوهستانی منطقه دندی توسط مأمورین راهداری، تیغ زنی  و نمک پاشی شده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوج بیداری,

وی تأکید کرد: مسیرهای کوهستانی و راه های روستایی ماهنشان صعب العبور بوده و روستائیان از تردد شب هنگام خود داری کنند .

,

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان ماهنشان افزود: تمامی عوامل راهداری با تلاش خود مانع از انسداد راه های اصلی و فرعی سطح شهرستان می شوند و در حال حاضر تمامی راه های ارتباطی این شهرستان باز است.

,

خلیلی با توجه به جو هوای نامساعد و بارندگی ها، از رانندگان خواست زنجیر چرخ و وسایل گرمایشی به همراه داشته باشند.

,

وی  با اشاره به ورود سامانه بارشی از شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهنشان خواست: نسبت به انتقال مادران باردار روستایی یک هفته قبل از زایمان، جهت جلوگیری از خطرات احتمالی در مسیر های ارتباطی به شهرستان ماهنشان و یا استان اقدام کنند.

,

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان ماهنشان خاطرنشان کرد: ۲۵ دستگاه ماشین آلات و ۵۵ نفر نیروی راهداری، جهت عملیات برف روبی، نمک پاشی، تیغ زنی و… برای بازگشایی راه های مواصلاتی آماده باش هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه