رئیس شورای بخش مرکزی رامسر
انتقاد به جذب 7 نیروی زن غیر بومی در رامسر
رئیس شورای بخش مرکزی رامسر صبح امروز با درج مطلبی در شبکههای اجتماعی نسبت به جذب نیرو در اداره راه و شهرسازی شهرستان رامسر انتقاد کرد و خواستار پاسخگویی مسئولان این اداره در این رابطه شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیمهپر، مصطفی مکارمی با اعلام اینکه طبق اخبار واصله ۷ نیروی زن در اداره راه و شهرسازی شهرستان رامسر جذب و مشغول بهکار شدند، اظهار کرد: بهکارگیری نیروی زن در اداره راه شهرستانی همچون رامسر که عوامل آن مدام باید در مناطق روستایی و صعبالعبور حضور پیدا کنند، چه توجیهی دارد!؟
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیمهپر,وی در اعتراض به جذب ۷ نیروی زن در اداره راه رامسر که از شرق استان مازندران هستند، افزود: باتوجه به وجود جوانان تحصیلکرده و متخصص بومی چرا تمامی پذیرششدگان و نیروهای جذبشده از مرکز و شرق استان مازندران هستند!؟
مکارمی در ادامه این انتقاد و اعتراض خود، بیان کرد: بنده شخصاً به توانمندیها و احساس مسئولیت خانمها در انجام وظایف ایمان دارم ولی در ادارتی چون رامسر نیازی به نیروی ستادی نیست.
وی تصریح کرد: علاوه بر این موضوعات نیروهای غیربومی پس از مدت کوتاهی به مناطق خویش منتقل و کماکان ادارات شهرستان رامسر از کمبود نیرو رنج خواهند برد.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه