فرماندارتربت جام:

امروز میدان مبارزه جوانان نخبه بسیجی جهاد علمی است

امروز میدان مبارزه جوانان نخبه بسیجی جهاد علمی است
فرماندارتربت جام گفت: رسالت جوانان در دفاع مقدس حضور در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل بود اما امروز میدان مبارزه جوانان نخبه بسیجی جهاد علمی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، علی رستمی، فرماندارتربت جام در نشست هم‌اندیشی دانش آموزان نخبه بسیجی با اشاره به تاکید های رهبر معظم انقلاب مبنی براهمیت تذهیب، تحصیل و ورزش دربین جوانان اظهار داشت: رسالت جوانان در دفاع مقدس حضور در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل بود، اما امروز میدان مبارزه جوانان نخبه بسیجی جهاد علمی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز,

علی رستمی افزود: دانش آموزان نخبه بسیجی که نظام اسلامی را باجان و دل درک کردند بی‌ادعاترین افراد جامعه هستند که قله‌های علمی را کسب می‌کنند.

,

وی تصریح کرد: انتظار جامعه از نخبگان این است که از درس‌خوان‌ترین افراد در حوزه‌های مختلف فرهنگی، پرورشی ورزشی، علمی و قرآنی باشند.

,

وی خاطرنشان کرد: توان و امکانات دولت در شهرستان جوابگوی استعدادها و قابلیت‌های مردم نیست و این مظلومیت در حوزه‌های مختلف نمایان است.

,

فرماندارتاکیدکرد: دولت به لحاظ کمبود امکانات در قبال رشد و شکوفایی استعدادها شرمنده جوانان نخبه بسیجی است و وظیفه‌داریم درشان و منزلت نخبگان امکانات را مهیا کنیم.

,

در ادامه جلسه عیسی صفری جانشین سپاه پاسداران و محمدرضا کامیابی مدیر آموزش‌وپرورش تربت‌جام در ارتباط با فعالیت‌های نخبگان بسیجی در حوزه‌های علمی، ورزشی، فرهنگی، هنری و قرآنی به‌طور مبسوط مطالبی عنوان کردند.

,

در پایان با اهدای لوح سپاس و جوایز از نخبگان بسیجی تجلیل شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه