فرمانده انتظامی اسدآباد خبر داد:

کشف چند وسیله نقلیه سرقتی در سطح شهرستان

کشف چند وسیله نقلیه سرقتی در سطح شهرستان
فرمانده انتظامی شهرستان "اسدآباد" همدان از کشف یک دستگاه خودرو سواری پیکان و 2دستگاه موتورسیکلت سرقتی در هفته جاری در سطح شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند؛ سرهنگ داودعلی بخشی اظهار داشت: ماموران پاسگاه انتظامی سیدجمال جنت شهر در حین گشت زنی هدفمند در محور اصلی اسدآباد به کنگاور در نیمه های شب به یک دستگاه خودرو سواری پیکان که بصورت بلاصاحب رها شده بود مشکوک شدند که پس از مشخص شدن سرقتی بودن خودرو در استعلام از سامانه آگاهی، خودرو به پارکینگ منتقل و تلاش جهت شناسایی سارق یا سارقان آغاز شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

وی گفت: به دنبال اخبار واصله مبنی بر اینکه فردی در امر سرقت موتورسیکلت، اوراق و به فروش رسانیدن آنها فعالیت دارد، رسیدگی به این موضوع بصورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

,

علی بخشی اظهار کرد: اکیپ مجربی از عوامل تجسس کلانتری 11ضمن رصد فعالیت نامبرده و بررسی صحت وسقم موضوع، پس از حصول اطمینان، بلافاصله با هماهنگی قضایی در یک عملیات ضربتی ضمن ورود به مخفیگاه، نامبرده را دستگیر و تعداد 2دستگاه موتورسیکلت سرقتی بهمراه مقداری وسایل و قطعات اوراقی را در محل کشف کردند.

,

وی افزود: متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه