دبیر پدافند غیر عامل تیران و کرون:
دستگاه های شهرستانی در هفته پدافند غیر عامل ارزیابی شدند
فرامرز بیگدلی گفت: در طی هفته پدافند غیر عامل مانورهای متعددی در سطح شهرستان به منظور بالا بردن آمادگی نیروها و ارزیابی دستگاه های شهرستانی در قبال تهدیدات برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دبیر پدافند غیر عامل تیران و کرون در گفتگو با سفیر تیران و کرون با اشاره به هفته پدافند غیر عامل از ۴ تا ۱۱ آبان، گفت: به منظور ایجاد آمادگی در بین ادارات شهرستان و مقابله با تهدیدات غیر عامل دشمن از جمله تهدیدات زیستی، سایبری، پرتویی و موارد دیگر در طول این هفته برنامه های مختلفی در شهرستان اجرا شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر تیران و کرون ,فرامرز بیگدلی با اعلام این خبر افزود: جلسه شورای پدافند غیر عامل شهرستان در ابتدای هفته با حضور کلیه اعضا برگزار شد و کلیه موارد مرتبت با پدافند غیر عامل، ماموریت های محوله، امکانات و تجهیزات موجود و مورد نیاز مورد نقد و بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
,وی تصریح کرد: در طی هفته پدافند غیر عامل مانورهای متعددی در سطح شهرستان به منظور بالا بردن آمادگی نیروها و ارزیابی دستگاه های شهرستانی در قبال تهدیدات برگزار شد که از جمله آن قطع برق مراکز حساس و حیاتی شهرستان و مسدود کردن محور ترانزیتی شهرستان و پیش بینی جاده کنار گذر است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه