دادستان گلوگاه:

دیدار مردمی با نماینده قوه قضائیه در گلوگاه برگزار می‌شود

دیدار مردمی با نماینده قوه قضائیه در گلوگاه برگزار می‌شود
دادستان گلوگاه از برگزاری دیدار مردمی شهروندان گلوگاه با رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور و نماینده قوه قضاییه در گلوگاه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمت‌الله عشقی امروز طی گفت‌وگوی تلفنی با خبرنگار گلوگاه ما از برگزاری برنامه دیدار مردمی شهروندان گلوگاه ظهر روز چهارشنبه ۱۳ آبان ۹۴ با احمد شجاعی رئیس سازمان پزشکی قانونی به عنوان نماینده قوه قضائیه جهت پیگیری مسائل و مشکلات شهروندان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلوگاه ما, گلوگاه ما,

 

,

وی بیان کرد: این برنامه بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد جامع گلوگاه برگزار می‌شود و دکتر شجاعی به عنوان نماینده قوه قضائیه به گلوگاه سفر می‌کند لذا شهرندان می‌توانند مشکلات و مطالبات حقوقی خود را در هر زمینه‌ای و شکایات خود از هر ارگان و نهادی را در میان بگذارند.

,

 

,

دادستان عمومی و انقلاب گلوگاه افزود: شهروندان می‌توانند درخواست و مطالبات خود را به طور مکتوب ارائه کرده و این درخواست‌ها به دست آیت الله آملی لارجانی رییس قوه قضائیه می‌رسد.

,

 

,

گفتنی است علی عباسی مدیر کل پزشکی قانونی مازندران و جمعی از هیئت همراه از قوه قضائیه در این دیدار حضور دارند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه