گواردیولا: آرسنال اتوبوسی بازی نخواهد کرد

گواردیولا: آرسنال اتوبوسی بازی نخواهد کرد
سرمربی بایرن مونیخ معتقد است که آرسنال بازی تهاجمی ارائه خواهد داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ، چهارشنبه‌شب در هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان از گروه F مسابقات، بایرن مونیخ میزبان آرسنال است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

پپ گواردیولا در نشست خبری پیش از بازی اظهار کرد: آرسنالی‌ها نمی‌خواهند برابر ما اتوبوس بچینند. آنها یکی از تیم‌های بزرگ و قوی اروپا هستند که می‌خواهند حمله کنند اما این موضوع به بازی تیم ما بستگی دارد. آنها در بازی رفت می‌خواستند با پاس‌های بلند، توپ را به الیور ژیرو برسانند که مانع از آن شدیم.

,

سرمربی بایرن مونیخ درباره بازی رفت در لندن که با شکست تیمش به پایان رسید، گفت: در لندن بازی را واگذار کردیم. از این اتفاق می‌گذریم. دیدار چهارشنبه‌شب بازی متفاوتی است و با حمایت هواداران می‌توانیم پیروز شویم. در لندن هم بازی خوبی ارائه دادیم اما گاهی اوقات که بهترین عملکرد را هم به نمایش می‌گذارید ممکن است با شکست روبه‌رو شوید.

,

گواردیولا درباره کسب نتیجه تساوی نیز گفت: هیچگاه با هدف تساوی تیم را روانه میدان نمی‌کنم. اگر در پایان این نتیجه کسب شود که کاری نمی‌توان کرد اما زمانی که می‌توان سه امتیاز را کسب کرد باید برای به دست آوردن آن تمام سعی خود را به کار برد.

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه