حاشیه هایی از دعوتنامه ای که نداده پس گرفته شد
علی رغم مخالفت برخی کشورهای عربی و غربی با حضور ایران در کنفرانس ژنو2 درباره بحران سوریه، بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد از ایران برای شرکت در این کنفرانس دعوت کرد؛ اما در مدت کمتر از یک روز با فشار کشورهای عربی غربی مواجه و مجبور شد دعوت خود از ایران را برای حضور در اجلاس ژنو2 پس بگیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از آفتاب ری؛ پس از هفته ها گمانه زنی و علی رغم مخالفت برخی کشورهای عربی و غربی با حضور ایران در کنفرانس ژنو2 درباره بحران سوریه، بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد از ایران برای شرکت در این کنفرانس دعوت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, آفتاب ری؛,در پی این اقدام دبیرکل سازمان ملل؛ مخالفان سوریه تهدید کردند در صورتی که بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد دعوت از ایران برای حضور در نشست ژنو2 را پس نگیرد آنها از حضور در این نشست خودداری خواهند.
,براساس این گزارش؛ ائتلاف ملی سوریه تهدید کرده است از کنفرانس ژنو2 خارج خواهد شد، مگر اینکه دبیرکل سازمان ملل دعوتش را از ایران پس بگیرد.
, ،,به گزارش آفتاب ری؛ آمریکا نیز در واکنش به این موضوع اعلام کرد: در صورتی که ایران به صراحت، توافقات نشست ژنو یک درباره انتقال قدرت در سوریه را تایید کند از حضور تهران در نشست ژنو2 حمایت خواهد کرد.
,وزارت خارجه آمریکا در این باره تاکید کرد: ایران تاکنون دست به چنین اقدامی نزده است.
,به گزارش خبرگزاری فرانسه؛ دبیرکل سازمان ملل گفته است، ایران اعلامیه ژنو1 را به عنوان اساس کنفرانس ژنو2 پذیرفته و متعهد شده نقشی مثبت و سازنده در سوریه ایفا کند.
,در پی این واکنش ها بان کی مون دبیرکل سازمان ملل مجبور شد دعوت خود از ایران را برای حضور در اجلاس ژنو2 پس بگیرد.
,به گزارش آفتاب ری؛ ظریف، وزیر امور خارجه ایران پیش تر تاکید کرده بود: اگر از ایران برای حضور در این نشست دعوت شود به منظور دستیابی به نتیجه و بدون پیش شرط شرکت میکنیم.
,وی بر مخالفت جمهوری اسلامی ایران با فرقه گرایی و افراط گری در منطقه تاکید کرد و افزود: ما از حل سیاسی موضوع بحران سوریه حمایت می کنیم.
,شبکه خبری “ان بی سی نیوز” گزارش داد: دولت آمریکا نیز روز گذشته از ایران خواست تا از روند انتقال قدرت در سوریه حمایت کند! همچنین بشار اسد صبح روز گذشته گفته بود به هیچ وجه قصد ندارد از قدرت کناره گیری کند.
,بنا به گزارش، بشار اسد تاکید کرد: اگر قرار بر تسلیم شدن بود، از همان ابتدا تسلیم میشدیم.
,دولت آمریکا در واکنش به این موضع رئیس جمهور سوریه تهدید کرد: که اگر اسد درباره دولت انتقالی مذاکره نکند، بحران سوریه راه حل سیاسی نخواهد داشت.
,کنفرانس ژنو 2 قرار است روز چهارشنبه در سوییس برگزار شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه