همزمان با سراسر کشور:
راهپیمایی پرشور 13 آبان در شهرستان گرمه برگزار شد
راهپیمایی پرشور روز ملی مبارزه با استکبار با حضور آحاد مختلف مردم از جمله دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در نقاط مختلف شهرستان گرمه برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری گرمه، در راهپیمایی یومالله 13 آبان که از ساعت 10 صبح روز چهارشنبه آغاز شد دانشجویان، دانش آموزان مقاطع مختلف تحصلی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، جمعی از مسئولان و امامجمعه شهرستان گرمه حضور داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پایگاه خبری گرمه, ، در راهپیمایی یومالله 13 آبان که از ساعت 10 صبح روز چهارشنبه آغاز شد دانشجویان، دانش آموزان مقاطع مختلف تحصلی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، جمعی از مسئولان و امامجمعه شهرستان گرمه حضور داشتند, .,مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهر گرمه از میدان ارشاد آغاز شد و در مسیر منتهی به چهارراه اصلی این شهر ادامه یافت و پسازآن نیز مردم حاضر در راهپیمایی، در مصلای این شهر تجمع نمودند.
, .,شعار «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسراییل»، «دانشجو بیدار است از آمریکا بیزار است» و «آمریکا آمریکا مرگ به نیرنگ تو، خون جوانان ما میچکد از چنگ تو» ازجمله شعارهایی بود که در طول مسیر راهپیمایی سر داده شد.
, .,توزیع محصولات فرهنگی و تبلیغات محیطی با مضامین مرتبط با یومالله 13 آبان و آمریکاستیزی ازجمله اقدامات فرهنگی در طول مسیر راهپیمایی بود.
, .,قطعنامه راهپیمایی یومالله 13 آبان نیز در پایان این مراسم قرائت شد.
, .,در بخشهای از این قطعنامه با بیان اینکه 13 آبان یکی از مهمترین روزهای عزت، افتخار و ایستادگی ملت ایران در مقابل ظلم و استکبار است آمده است: شرکتکنندگان در راهپیمایی 13 آبان با اعتماد به نصرت الهی و اعتقاد بر استکبارستیزی عقلانی ملهم از عاشورای حسینی و ندای هیهات من الذله مواضع خود را با بانگ رسای اللهاکبر خامنهای رهبر به جهانیان اعلام میدارد.
, .,این قطعنامه افزوده است: شرکتکنندگان در این راهپیمایی آمریکا را همچنان شیطان بزرگ و مبارزه با استکبار را منطقی خردمندانه متکی بر تجربیات تاریخی و اعتقادی خود دانسته و ضمن تأکید بر رعایت کامل شروط دوراندیشانه و راهبردی رهبر معظم انقلاب در اجرای برجام، هرگونه تخطی از این امر را مصداق کامل نادیده گرفتن مصالح ملی و تضییع حقوق ملت میدانند.
, .,این قطعنامه با تأکید بر وحدت، یکپارچگی و همدلی و همزبانی ملی حول محور ولایتفقیه، پیروی از آموزههای امام راحل (ره) و رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب را ضامن تثبیت عزت و پیشرفت کشور و مهمترین عامل شکست و ناکامی اردوگاه استکبار در همه عرصه دانسته است.
, .,یومالله 13 آبان، همزمان با سالروز تبعید امام خمینی (ره) از ایران به ترکیه (1343)، کشتار دانش آموزان معترض در دانشگاه تهران، به دست رژیم پهلوی (1357) و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ایران (1358)، به نام روز ملی مبارزه با استکبار نامگذاری شده است.
, .,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه