همزمان با سراسر کشور؛

راهپیمایی بزرگ ۱۳ آبان با طنین فریاد *مرگ بر آمریکا* در کاشمر برگزار شد

راهپیمایی بزرگ ۱۳ آبان با طنین فریاد *مرگ بر آمریکا* در کاشمر برگزار شد
مراسم راهپیمایی 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز با حضور گسترده جمع کثیری از مردم ، مسئولان و دانش آموزان کاشمر در این شهرستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمر بصیر،شرکت کنندگان در این مراسم باشکوه ضمن به آتش کشیدن پرچم آمریکا با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی و به ویژه  شیطان بزرگ اعلام کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی امام جمعه فریمان در تجمع شرکت کنندگان در این راهپیمایی که در سالن اجتماعات زیارتگاه حضرت سیدحمزه( ع) در باغمزار کاشمر برگزار شد در سخنانی با اشاره به نامگذاری ۱۳ آبان به نام روز جهانی مبارزه با استکبار اظهار داشت: بر اساس آیات کلام وحی شعارهای استکبارستیزانه ریشه قرآنی دارد و رفتارهای ما در این زمینه باید منطبق با آموزه های قرآنی باشد.
وی افزود: استکبار در حقیقت یک خوی اخلاقی است که در قرآن و روایات و مجموعه معارف دینی مورد انزجار واقع شده است و البته استکبار اختصاص با یک فرد و یک جامعه ندارد بلکه هم فرد مستکبر داریم مثل شخص فرعون و هم جامعه مستکبر داریم مثل جامعه تحت فرمان فرعون لذا هم باید به افراد و هم به جوامع باید این موضوع را تذکر داد.
طباطبایی با بیان اینکه استکبار انواع مختلفی دارد خاطرنشان کرد: ما استکبار عقیدتی هم داریم مثل یهودیان که خود را از هر ملتی برتر می دانند ولی در مکتب تشیع چنین چیزی نیست بلکه از نظر ما هر قومی که رو به قبله می کنند مسلمان هستند و لذا ما هیچ کس را کفار نمی دانیم.
وی ادامه داد: ما مستکبران مالی و اقتصادی هم داریم که شامل کسانی می شود که به بیت المال دست اندازی می کنند و ثروت های نامشروع جمع آوری می کنند ضمن اینکه مستکبران سیاسی و نژا دی هم وجود دارد و قرآن کریم همه این ها را مستکبر معرفی کرده است و در این کتاب آسمانی ۴۸ بار واژه استکبار و مشتقات آن آمده است که فقط ۴ مورد ان مربوط به استکبار شیطان است و ۴۴ بار آن مربوط به استکبار انسانی است چرا که استکبار انسانی خطرناک تر است و اگر انسان مستکبر بشود عالمی را به هم می ریزد.
امام جمعه فریمان با بیان اینکه بر اساس قرآن ایستادگی در برابر استکبار وظیفه همه است تصریح کرد: مبارزه با مستکبر اقتصادی، مبارزه فرهنگی با وهابیت و صهیونیسم به عنوان مستکبران عقیدتی و از همه مهمتر مبارزه با مستکبر سیاسی و سیاست های مستکبرانه از اموزه های قرانی است.
وی افزود: همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر سیاست های مستکبرانه آمریکا چرا که استکبار سیاسی در آمریکاست که این همه جنایات را در دنیا به وجود آورده است و حتی در خود امریکا هم سیاه پوستان از حقوق مساوی با سفید پوستان برخوردار نیستند.
طباطبایی ادامه داد: آمریکا حرف حق ملت های مظلوم دنیا را نمی پذیرد چرا که مستکبر سیاسی است و اگر با او مبارزه نشود استکبار سیاسی استکبار اقتصادی مثل تحریم ها را هم در پی دارد..
وی ادامه داد: بعضی ها امروز حرف هایی می زنند و می گویند شعار مرگ بر آمریکا شعار اصلی ما نیست که این ها به نظر می رسد خودشان را به غفلت زده اند در صورتی که این ملت بیش از سی سال است که جنایت های آمریکا را دیده اند و فراموش نکرده اند لذا این گونه سخنان از روی غفلت و ساده اندیشی است..
امام جمعه فریمان خاطرنشان کرد: تحریم اقتصادی را هم اگر برداشت قران می گوید که روحیه استکباری از فکر و سیاست های او خارج نشده است و باید بدانیم که ماهیت جمهوری اسلامی، انقلابی و اسلامی و ماهیت آمریکا استکباری است و تا زمانی که این دو ماهیت متفاوت وجود داشته باشد هرگز این شعار مرگ بر آمریکا تعطیل پذیر نخواهد بود.
وی با بیان اینکه مبارزه با استکبار اصول خاص خود را دارد گفت: اولین شرط مبارزه با استکبار وجود یک رهبر الهی است که او باید با استکبار مبارزه کند و دومین شرط آن وجود یاوران صادق است و ما باید خدا را شاکر باشیم که وجود ولی فقیه و یاوران صادق در جمهوری اسلامی محقق شده است.
طباطبایی افزود: یکی دیگر از این شرط ها خودباوری و اعتماد به نفس است که امام راحل آن را در ملت ایران به وجود آورد ضمن اینکه صبر و پایداری و نیز وحدت و انسجام از دیگر شروط مبارزه با استکبار است لذا مبارزه با استکبار یک حرکت ملی و دینی است و یک حرکت جناحی نیست که ی ی بگوید آری و دیگری بگوید نه و حتی اگر قرار باشد توافقی هم داشته باشیم آن جا هم باید با یک حرکت ملی انجام شود چرا که دشمن سعی می کند حرف های ملی ما را تبدیل به حرکت های جناحی کند.
وی ادامه داد: باید مراقب باشیم که بعضی ها در نوشته های خود به جای استکبارستیزی به استکبارستایی نپردازند بلکه به فرموده امام راحل باید هر چه فریاد داریم بر سر آمریکا بکشیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه