جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه در چهارمحال و بختیاری مطرح کرد:

مراقب نقاط خطرناک پسا برجام باشیم

مراقب نقاط خطرناک پسا برجام باشیم
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به موضوع پسا برجام، تاکید کرد: مردم مبارز چهارمحال و بختیاری که همواره در خط ولایت و سنگرنشینی انقلاب هستند باید مراقب نقاط خطرناک پسا برجام باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشکات برین، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حاجی صادقی، جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه در مراسم 13 آبان در شهرکرد که همزمان با تشییع پیکر مطهر شهید سلیمانی یکی از شهدای مدافع حرم حضرت زینب(س) بود، اظهار کرد: امروز تجلی استکبار ستیزی است و افتخار داریم در مراسم تشییع یکی از سرداران پیروز و باسابقه در دفاع از دحریم دین و ولایت جانش را فدا کرد حضور داشته باشیم.

وی افزود: ما امروز به این باور رسیده ایم که آن چیزی که ایران را مبارزه با استکبار قرار داد، مبارزه دینی است.

حجت‌الاسلام حاجی صادقی ادامه داد: عده ای به ما می گویند مرگ بر آمریکا نگوید،دیگر بس است، دست بردارید، در جواب به آنا می گوییم آمریکا همچنان برای ما شیطان بزرگ است.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه خطاب به مردم چهارمحال و بختیاری گفت: شهید سلیمانی از استان شما الان هم تشخیص داد که از اسلام باید دفاع کند، شهیدی که به گفته شده اگر بروی سوریه کشته می شوی در جواب می گوید مگر امام حسین(ع) نمی دانست به کربلا برود کشته می شود ولی برای دفاع از دین رفت.

وی بیان کرد: کسانی که هنوز نمی دانند حیات و بقاء انقلاب ما داشتن روحیه اسکتبارستیزی است بدانند بدونه این روحیه نمی شود ادامه داد.

حجت‌الاسلام حاجی صادقی با بیان اینکه این مبارزه پایان ندارد تاکید کرد: امام (ره) به ما یا داد پایان انقلاب ما شروع نهضت امام زمان(عج) است.

وی گفت: ما برای خودمان ماموریت و وظیفه می دانیم تا در مقابل خون شهدا سکوت نکنیم ما آمده ایم آمریکا را زیر پا لگدمال کنیم و بگوییم آماده ایم رژیم اشغالگر را نابود کنیم.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه ما در دفاع از مظلوم و مبارزه با ظالم پیرو امام (ره) هستیم، بیان کرد: اکثر آمریکایی ها گفته اند انقلاب اسلامی ایران مرگ تدریجی ما را رقم می زند، آنها از ما عصبانی هستند در جواب به آنها می گوییم عصبانی باشید تا بمیرید.

وی با اشاره به موضوع پسا برجام، تاکید کرد: مردم مبارز چهارمحال و بختیاری که همواره در خط ولایت و سنگرنشینی انقلاب هستند باید مراقب نقاط خطرناک پسا برجام باشند.

وی ادامه داد: برجام تمام شد ولی دقت در موضوع پسا برجام مهم است.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه بیان کرد: تمام نامه عزت بخش رهبری که دنیا را متحیر کرده است و همه اش مصلحت نظام است باید خط به خط اجرا شود.

حجت‌الاسلام حاجی صادقی خطاب به مردم چهارمحال و بختیاری گفت: شما فتنه های خطرناک را خنثی کرده اید ولی باید مواظب فتنه جدید تحت عنوان نفوذ در حاکمیت و حکومت باشید.

وی ادامه داد: دشمن به دنبال نفوذ در افکارو مدیریت ها است مواظب باشید دشمن می گوید برای استحاله انقلاب باید به انقلاب ویروس تزریق کرد.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: دشمن برای پیشبرد اهداف خود دو مانع دارد که یکی وجود رهبری دیده بان و هوشیار که به خوبی دست دشمن را روشن می کند و دیگری ملتی بصیر و ایستاده.

وی در پایان خطاب به مزدوران و مستکبران دنیا از جمله آمریکا خاطر نشان کرد: آمریکا فکر نکند ملت ما خسته شده است ملت ما هنوز همان روحیه سال57  و همان دانش آموزان و دانشجویان آن روز که لانه جاسوسی تو را تسخیر کردند از سرداران بزرگ نظام هستند و جز با پیروزی ملت ولایی ساکت نمی نشینند، حتی با تحریم و تهاجم از پا نمی نشینند.

انتهای پیام/530م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکات برین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه