مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بروجرد:
استکبار ستیزی را باید به گوش جهانیان برسانیم
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بروجرد گفت: امروز 13 آبان ماه باید استکبار ستیزی را به گوش جهانیان برسانیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد حجت الاسلام"علاء دولتشاهی" افزود: 13 آبان یادآور روزی است که تبعید امام(ره) ، کشتار دانش آموزان و تسخیرلانه جاسوسی آمریکا به وقوع پیوست و این روز مبارزه با استکبار نام گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,وی اضافه کرد: با گذشت سالها از این حوادث بازهم شیطان بزرگ دست از شیطنت های خود برنداشته و برای اجرای توطئه ها ی خود تلاش می کند.
,
حجت الاسلام دولتشاهی اظهار داشت: استکبار جهانی جنایات زیادی را تا کنون انجام داده و امروز به فتنه گری و نسل کشی خود دامن زده و از گروه های تکفیری و داعش و گروه هایی که مردم مظلوم را می کشند حمایت می کند.
به گفته وی استکبار ستیزی را باید در این روز به گوش جهانیان برسانیم و با حضور گسترده در راهپیمایی 13 آبان بار دیگر اقتدار را نشان دهیم.
,
,
مسئول نمایندگی ولی فقیه درسپاه بروجرد تصریح کرد: دشمنان امروزه قصد دارند تا اعتقادات را خصوصا در بین نوجوانان و جوانان تضعیف نمایند و در واقع زشتی ها را زیبا جلوه دهند.
,
وی بیان کرد: استکبار از گذشته تا به امروز مرتکب جنایات زیادی شده که باید این جنایات برای نسل امروز بازگو و بیان شود و با تقویت پشتوانه اعتقادی دانش آموزان و دانشجویان می توان اقدامات موثری را انجام داد.
,
حجت الاسلام دولتشاهی افزود: دانش آموزان باید با پیشرفت های علمی خود در تحصیل بتوانند موفقیت های زیادی را کسب کنند و با پیشرفت های علمی می توانند روز به روز بر سبلندی ایران اسلانی بیفزایند.
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه