معاون فرهنگی واجتماعی شهرداری تهران:

«شعار مرگ بر آمریکا» از فرهنگ استکبارستیزی مردم ایران حذف نخواهد شد

«شعار مرگ بر آمریکا» از فرهنگ استکبارستیزی مردم ایران حذف نخواهد شد
معاون فرهنگی واجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: استکبار ستیزی در فرهنگ و خون مردم کشورمان نهادینه شده و کسی نمی تواند این شعار را از ذهن مردم حذف و کمرنگ کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام امرودی، معاون فرهنگی واجتماعی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار سیاسی تهران نیوز با اشاره به حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان، گفت: راهپیمایی ۱۳ آبان امسال بوی راهپیمایی ۲۲ بهمن را می دهد زیرا حضور مردم پرشور تر و بیشتر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

وی با بیان اینکه مردم با حضور خود مشت های گره کرده بر در دهن استکبار زده اند، اظهار کرد: با کمی تامل می توان دید که در راهپیمایی ۱۳ آبان امسال فقط دانش آموزان حضور ندارد بلکه همه اقشار جامعه در کنار یکدیگر هستند.
معاون فرهنگی واجتماعی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز سر دادن شعار ” هیهات من الذّله ” بلند فریاد زده شد، ادامه داد: امروز اتحاد مردم به نمایش گذاشته شده است.
امرودی ضمن اشاره به اینکه راهپیمایی ۱۳ آبان امسال حضور یکپارچه ملت به نمایش گذاشته شد، تصریح کرد: آمریکا نماد استکابر در جهان است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار تهران نیوز مبنی بر علت تلاش برخی افراد نسبت به کمرنگ کردن و یا حذف شعاراستکبار ستیزی مرگ بر آمریکا، خاطرنشان کرد: استکبار ستیزی در فرهنگ و خون مردم کشورمان نهادینه شده و کسی نمی تواند این شعار را از ذهن مردم حذف و کمرنگ کند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه