گزارش تصویری/
بار دیگر پرچم آمریکا و اسرائیل به آتش کشیده شد+ تصاویر
مردم ماهنشان به نشانه انزجار خود از آمریکای جنایتکار و رژیم منحوس اسرائیل پرچم این دو شیطان بزرگ بعد از راهپیمایی زیر پای خود له کرده و به آتش کشیدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اوج بیداری، امروز همه آمده اند از پیر، جوان و زن و مرد تا بگویند راه جهاد و قیام ادامه دارد و زیر بار ستم نیز قد خم نخواهند گذاشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوج بیداری,شرکت کنندگان در راهپیمایی ۱۳ آبان در پایان، با آتش کشیدن پرچم های آمریکا و اسرائیل و صدور قطعنامه ای، حمایت خود را از کشورهای ستمدیده اعلام کردند و خشم و نفرتشان را نسبت به استکبار جهانی و ایادیشان به نمایش گذاشتند.
, شرکت کنندگان در راهپیمایی ۱۳ آبان در پایان، با آتش کشیدن پرچم های آمریکا و اسرائیل و صدور قطعنامه ای، حمایت خود را از کشورهای ستمدیده اعلام کردند و خشم و نفرتشان را نسبت به استکبار جهانی و ایادیشان به نمایش گذاشتند.,

,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه