حبس‌ابد ۵ بحرینی به اتهام جاسوسی

حبس‌ابد ۵ بحرینی به اتهام جاسوسی
دادگاهی در بحرین، پنج شهروند این کشور را به اتهام آنچه «همکاری با ایران» خواند به حبس ابد محکوم کرده و تابعیت آنها را لغو کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، دادگاه بحرین، روز پنجشنبه تابعیت 5 شهروند این کشور را به بهانه «جاسوسی برای ایران» لغو و آنها را به حبس ابد محکوم کرد. 
 
یک منبع به «گلف‌نیوز» گفت دادگاه بحرین این پنج نفر را به اتهام آنچه که «جاسوسی برای ایران» و همکاری با این کشور برای انجام «عملیات خصمانه» در خاک بحرین خواند، محاکمه کرده است. 
 
بر اساس این گزارش، دو تن از متهمان که در دادگاه حاضر شدند اتهامات وارده را تکذیب و اعلام کردند این اعتراف‌ها تحت شکنجه از آنها گرفته شده است.
 
در همین حال برخی منابع خبری به گلف‌نیوز گفته‌اند دو نفر از متهمان که امروز در جلسه دادگاه حضور داشته‌اند اتهامات وارده را تکذیب و اعلام کردند که این اعتراف‌ها در شرایط شکنجه از آنها گرفته شده است. برای سه نفر دیگر حکم غیابی صادر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ع

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه