اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

توقف فروش ADSL در ۶ استان

توقف فروش ADSL در ۶ استان
معاون شرکت مخابرات ایران گفت: تا زمان تامین منابع مالی، فروش اینترنت ADSL در ۶ استان به متقاضیان متوقف شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داوود زارعیان در گفتگو با مهر، در مورد اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت مبنی بر عدم فروش پهنای باند اینترنت به شرکت مخابرات ایران به دلیل بدهی، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران به دلیل محدودیتها، با کاهش منابع مالی مواجه شده است و به همین دلیل، برخی شرکتهای مخابراتی با کمبود اعتبار و درآمد رو به رو هستند.

وی با بیان اینکه به دلیل عدم پرداخت بدهی از سوی ۸ شرکت مخابرات استانی به شرکت ارتباطات زیرساخت، این شرکت نسبت به توقف فروش پهنای باند اینترنت اقدام کرده است ادامه داد: با مذاکرات صورت گرفته هم اکنون مشکل دو استان همدان و مازندران رفع شده است و ۶ استان باقی مانده نیز در صدد تامین منابع مالی هستند.

زارعیان رقم بدهی شرکتهای مخابرات استانی به زیرساخت را اعلام نکرد و گفت: تا زمان تامین منابع، شرکت مخابرات ایران از فروش سرویس ADSL در استانهای مورد نظر خودداری می کند تا اختلالی در سرویس مشترکان فعلی پیش نیاید.

معاون شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه اعمال محدودیت در ارائه پهنای باند اینترنت به مخابرات، تاثیری بر سرویس دریافتی مشترکان فعلی این شرکت نخواهد داشت اضافه کرد: ارتباط مشترکان فعلی ADSL در این استانها قطع نشده و یا از کیفیت آن کاسته نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه مخابرات مبلغ ۱۳۰۰ میلیارد تومان لاصولی از مشترکان تجاری و خانگی خود دارد خاطرنشان کرد: در صورت تعامل دولت با شرکت مخابرات ایران، بسیاری از مشکلات بدهی این شرکت، مرتفع خواهد شد.

زارعیان تاکید کرد: کاهش تعرفه های شرکت مخابرات ایران از سال ۹۳ تاکنون باعث کاهش درآمد این شرکت شده و این موضوع مشکلات بسیاری از جمله عدم توانایی در تامین منابع را برای مخابرات به همراه داشته است.

به گزارش مهر، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت روز گذشته اعلام کرد: فروش پهنای باند اینترنت به شرکتهای مخابراتی در ۶ استان به دلیل بدهی و عدم توجه به اخطار شرکت زیرساخت، متوقف شده است.

اختلاف بر سر بدهی های شرکت مخابرات ایران به شرکت ارتباطات زیرساخت، چند ماهی است که محل مناقشه این دو شرکت است و پیش از این نیز در مردادماه امسال زیرساخت اعلام کرده بود که به دلیل بی‌توجهی مخابرات به تذکرات شرکت زیرساخت مبنی‌ بر پرداخت بدهی خود، ارتباط مشترکان مخابرات برای اینترنت و مکالمات بین الملل را در ۹ استان قطع می‌کند که این موضوع در آن زمان و با برگزاری جلساتی میان دو شرکت، اجرا نشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه