امامجمعه نصرآباد؛
جدایی از رهبری راه نفوذ دشمن را باز می کند
امام جمعه نصرآباد گفت: در جامعه اگر از ولی و امام جدا شویم راه نفوذ دشمن را باز کردیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، حجت الاسلام اصغرتوکلی، امام جمعه در خطبه اول با تاکید برسبک زندگی اسلامی با الهام از اسوه حسینی افزود: اولین تجلی سبک زندگی اسلامی در کربلا مواسات است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز،, جام روز،,حجت الاسلام توکلی همدلی و اندوهزدایی را ازمصادیق مساوات دانسته واظهارداشت: اباعبدالله الحسین (ع) در کربلا زیباترین حرکتها و رفتارها را داشت تا با آرامش به دیگران مواسات را به نهایت برساند.
,خطیب جمعه در خطبه دوم با تاکید براینکه امروز مهمتر از همه مسائل بستن راه های نفوذ دشمن است واگر نفوذ اتفاق بیفتد؛ دیگر تغییر دادن جامعه خیلی سخت نسیت غفلت؛ فراموشی خدا و قیامت؛ جدا کردن امت از ولایت را از راههای نفوذ دشمن برشمرد.
,حجه الاسلام توکلی نتیجه گامهای دشمن راسست کردن اعتقادات وباورها دانسته وخاطرنشان کرد: مراقب باشیم در جامعه اگر از ولی و امام جدا شویم راه نفوذ دشمن را باز کردیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه