مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین:

مرحله استانی مسابقات قرآن کریم در قزوین برگزار می‌شود

مرحله استانی مسابقات قرآن کریم در قزوین برگزار می‌شود
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین از برگزاری مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم در قزوین خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار فرهنگ و هنر صبح قزوین، حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین با اشاره به برگزاری مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم اظهار کرد: این دوره از مسابقات در تاریخ 27 و 28 آبان‌ماه با حضور 306 نفر از برگزیدگان مرحله شهرستانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: مراسم افتتاحیه این مسابقات، ساعت 9 صبح بیست و هفتم آبان ماه در امامزاده حسین(ع) قزوین برگزار می‌شود. 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در ادامه خاطرنشان کرد: در هر یک از بخش‌های حفظ کل، 5، 10و 20 جزء قرآن کریم، 18 نفر از برادران و 18 نفر از خواهران در مقطع بزرگسالان به مرحله استانی راه پیدا کرده‌اند. 
وی با اشاره به مجموع شرکت کنندگان حاضر در مرحله استانی مسابقات قرآن کریم گفت: در مجموع 162 نفر برادر و 144 نفر خواهر در مرحله استانی مسابقات قرآن کریم حضور دارند. 
نوروزی در خصوص تعداد شرکت کنندگان در سایر رشته‌های قرآنی بیان کرد: در رشته تحقیق 18 نفر خواهر و 18 برادر، ترتیل 18 خواهر و 18 برادر، معارف قرآنی 36 نفر برادر و خواهر ، اذان 18 نفر برادر، دعاخوانی 12 نفر برادر و 14 نفر خواهر به این مرحله راه پیدا کرده‌اند. 
گفتنی است این مسابقات در مرحله شهرستانی، مهر ماه سال جاری در 5 شهرستان قزوین، البرز، تاکستان، آبیک و بویین‌زهرا برگزار شد که برگزیدگان در مرحله استانی در تاریخ 27 و 28 آبان ماه به رقابت با هم خواهند پرداخت. 

انتهای پیام/پ

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه