ضرورت حمایت از کالاهای مصرفی
فعالیت دشمن در حوزه کالاهای مصرفی بوی نفوذ تدریجی به لایه های اقتصاد و فرهنگ ما را به مشام می رساند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کیویمیز، در انتظار دوران پسا تحریم هستیم و مردم توقعاتی از این دوران دارند که شاید زیاد هم مطابق با واقعیت نباشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیویمیز,اینکه پول های بلوکه شده، آزاد شود، مراودات بانکی آسان شود و یا صنایع از بند تحریم بر هند هر یک می تواند شوکی مثبت بر اقتصاد بی تحرک فعلی وارد سازد و کمکی به چرخه تولید و رشد اقتصادی باشد؛ اما باید اذعان داشت که اگر نتوانیم درداخل کشور و با بهره گیری ظرفیت های بیشمار بومی ومنابع عظیم طبیعی- انسانی خود تورم را مهار کرده و نرخ رشد تولید را مثبت کنیم و در کل اقتصادمان را رونق دهیم؛ از تاثیر تحولات وکنش های خارجی چندان سودی عاید اقتصاد ما نخواهد شد.
,حال که هنوز برجام به طور کامی اجرا نشده است و اقدامات اطمینان سازی که رهبرانقلاب هم تاکید برآن داشتند از سوی طرف های غربی حاصل نشده است؛ شاهد بگو مگو ها و بعضا اقداماتی هست که نشان از یک جریان تئوریزه شده و فرماتیک دارد.
,تاسیس شعبه های فست فودهای امریکایی و خبرهایی از افتتاح رستوران برندهای غربی و همچنین واردات کالاهای مصرفی غیرضروری ولوکس، از جمله مسائلی بوده است که بعداز توافق نهایی و بخصوص دراین چند روز اخیر توجه رسانه هارا به خود جلب کرده است.
,بایک نگاه دقیق میتوانیم دریابیم که این روند نفوذی از طریق کالاهای مصرفی هیچ کمکی به مردم ما وجیب طبقه متوسط جامعه نخواهد کرد و فقط بوی نفوذ تدریجی به لایه های اقتصاد و فرهنگ مارا به مشام می رساند.
,هرچند مردم ما اگاه تر از آن هستند که فریب حیله های جدید دشمن را درقالب غذاهای خوش آب و رنگ و لوازم ارایش و.....بخورند و مقام معظم رهبری هم مثل همیشه با گوشزدکردن این قضیه، ملت را روشن تر از پیش کردند اما باز باید با حواسی جمع و دیدی باز به اقدامات این روزهای غربی ها بنگریم تا مبادا نفوذی که غرب در دوران پس از فروپاشی شوروی سابق با استفاده از همین حربه های ساده انجام داد گریبان گیر ما نشود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه