رئیس اداره برق شهرستان چگنی؛
4 هزار و 10 مگاوات ساعت مصرف برق مهر ماه در شهرستان چگنی
رییس اداره برق شهرستان چگنی گفت: در مهر ماه سال جاری 4010 مگاوات ساعت برق در این شهرستان مصرف شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبر چگنی، "محسن موسوی" با اشاره به مصرف برق مهر ماه سال جاری شهرستان چگنی عنوان کرد: در مهر ماه سال جاری 4010 مگاوات ساعت برق در شهرستان چگنی مصرف شده که شامل مصارف خانگی، عمومی، کشاورزی، صنعتی و سایر مصارف است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر چگنی,,
وی با مقایسه مصرف برق مهر ماه سال جاری با ماه قبل از آن افزود: در مهر ماه سال جاری 1699 مگاوات ساعت کاهش مصرف برق نسبت به ماه قبل از آن در شهرستان چگنی داشته ایم.
,,
رئیس اداره برق شهرستان چگنی در خصوص تعداد مشترکین برق این شهرستان افزود: تعداد کل مشترکین برق خانگی در شهرستان چگنی بالغ بر 7700 و تعداد کل مشترکین تجاری بالغ بر 200 مشترک تا کنون است.
,,
وی در خصوص تعداد مشترکین برق (دیماندی) بالای 30 کیلو وات در شهرستان چگنی عنوان کرد: تا کنون 114 مشترک (دیماندی) بالای 30 کیلو وات در شهرستان چگنی می باشد.
,]
ارسال دیدگاه