بخشدار کلاله:
پروژه آسفالت 500 متر از روستای مالای شیخ آغاز شد + تصاویر
بخشدار بخش مرکزی شهرستان کلاله از آغاز پروژه آسفالت 500 متر از معابر و جاده های روستای مالای شیخ این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، محمد ابراهیمی بخشدار بخش مرکزی شهرستان کلاله در حاشیه بازدید از این پروژه گفت: : پروژه اسفالت روستا مالای شیخ به طول 500 متر و عرض 6 متر در روستا در حال اجراء است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاله خبر,وی افزود: ارزش ریالی طرح بالغ بر 1500میلیون ریال می باشد که از این مبلغ 450 میلیون ریال از محل اعتبار دهیاری و مابقی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تامین شده است.
,بخشدار کلاله گفت: مراحل اولیه زیرسازی انجام شده است و پس از تکمیل مقدمات مورد نیاز برای آسفالت، در آینده نزدیک شاهد آسفالت شدن این روستا خواهبم بود.
,ابراهیمی تاکید کرد: بنیاد مسکن شهرستان کلاله با تامین بخش اعظم اعتبار مورد نیاز، مجری طرح مذکور است.
,

,

,

, انتهای پیام/ ر
]
ارسال دیدگاه