مدیر عامل شرکت شهرک های کرمان:
فعال نگه داشتن صنایع کوچک موثر ترین راه برای خروج از رکود است
مدیر عامل شرکت شهرک های کرمان گفت :باید زیرساخت های مناسب برای فراهم نمودن تسهیلات و تامین منابع مالی صنایع کوچک در راستای خروج کشور از رکود تلاش دو چندان کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی کارگران کرمان مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان کرمان در نشست مشترک با مدیران این شرکت و بانک سینا به لزوم ایجاد زیرساخت های مناسب برای فراهم نمودن تسهیلات و تامین منابع مالی صنایع کوچک در راستای خروج کشور از رکود تاکید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی کارگران کرمان,
این نشست که به منظور راهکارهای حمایتی از صنایع کوچک استان برگزار شده بود ؛ مجید غفاری مدیرعامل این شرکت با اشاره به اهمیت سرپا نگه داشتن صنایع کوچک گفت: باید شرایط مناسبی فراهم آید تا صنایع کوچک فعال تر و پر توان تر به تولید ادامه دهند.
,
وی در ادامه ضمن اشاره به این مطلب که اکثر واحد های تولیدی در اخذ تسهیلات بانکی دچار مشکل هستند، افزود: صنایع کوچک در دریافت اعتبارات بانکی توان محدودی دارند لذا صندوق ضمانت سرمایه گذاری برای صنایع کوچک پایه گذاری شده است که رویکرد آن کمک به واحد ها ی تولیدی کوچک از طریق تامین منابع مالی با کمک شرکت شهرک های صنعتی استان ها می باشد.
,
غفاری تصریح کرد : صدور ضمانت نامه برای کسری وثایق به واحدهای صنعتی با اعتباری ۳۰ میلیارد ریالی تعیین گشده است که تا سقف ۷۰ درصد است و برای مناطق محرومی که از توسعه کمتری برخوردار هستند تا ۸۵ درصد اصل وسود تسهیلات اعطایی بانک ها وموسسات مالی واعتباری به صنایع کوچک راتشکیل می دهد.
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه