اعزام نخستین کاروان بانوان مینابی به اردوی راهیان نور

اعزام نخستین کاروان بانوان مینابی به اردوی راهیان نور
فرمانده ناحیه میناب از اعزام 44 نفر از بانوان هنرمند شهرستان میناب به اردوی راهیان نور جنوب کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حبیب الله سهرابی ، فرمانده ناحیه میناب در گفتگو با خبرنگار  میناب جنوب ، با بیان اینکه بانوان هنرمند مینابی با یک دستگاه اتوبوس به اردوی راهیان نور جنوب اعزام شدند ، گفت: بانوان هنرمند به مدت 5 روز از مناطق عملیاتی جنوب بازدید می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میناب جنوب ,

 

,

سهرابی اردو‌های راهیان نور را بهترین وسیله فرهنگی برای نمایش رشادت‌ها و جوانمردی‌های رزمندگان دانست و اظهار کرد: انتقال رشادت‌های رزمندگان در ۸ سال دفاع مقدس به بانوان هنرمند نسل امروز یک ضرورت و کلاس درسی از اخلاص ،گذشت و فداکاری است.

,

 

,

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میناب زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، مقابله با جنگ نرم دشمنان از جمله اهداف اردوهای راهیان‌نور عنوان کردو  افزود: آشنایی بانوان هنرمند با فرهنگ ایثار و شهادت موجب بصیرت‌افزایی آنان در برابر توطئه‌های دشمن در قالب جنگ نرم می شود.

,

 

,

وی بیان داشت:  با توجه به تهاجم فرهنگی دشمنان و اثرات مخرب فضای مجازی و ماهواره بر روی باورها و اعتقادات نسل جوان، امروز وظیفه ما سرمایه‌گذاری بیشتر  برای تقویت باورهای نسل جوان است.

,

 

,

سهرابی خاطر نشان کرد: بانوان هنرمند بسیجی در طول این مدت از آثار بجامانده از دوران دفاع مقدس و یادمان های ،دهلاویه،طلائیه،شلمچه،فکه،دو کوهه،اروند،هویزه،خرمشهر و فتح المبین بازدید خواهند کرد.

,

 

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه