رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه های کشور:
جنگهای نیابتی هدف آمریکا برای نفوذ به ایران بود
رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه های کشور با بیان اینکه آمریکا بارها ایران را به حمله نظامی تهدید کرده و در مقابل تلطیف دولت، گروههایی مانند داعش را به وجود آورده است و عربستانیها با سوء رفتارهای خود حجاج ایرانی را در منا قتل عام کردند، گفت: در جنگهای نیابتی نیز هدف آمریکا برای نفوذ به ایران بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زنجانم، سهراب صلاحی شامگاه یکشنبه در همایش استکبار ستیزی ویژه اساتید بسیجی و دانشجویان یادآور پیشینه تاریخی روابط ایران و آمریکا شد و اظهار کرد: نقطه عطف این رابطه کودتای ۲۸ مرداد و جنبش ملی شدن صنعت نفت بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنجانم,صلاحی ادامه داد: اینکه کنترل و مدیریت کشور ایران از سال ۱۳۳۲تا ۱۳۵۷ بر اساس اسناد موجود و اظهارات خود آمریکا در دست آمریکایی ها بود و کسی منکر آن نیست.
,وی با بیان اهداف آمریکا در سیاست خارجی و اهداف جمهوری اسلامی ایران، افزود: انقلاب ایران مردمی ترین انقلاب جهان و تجلی حضور گسترده مردم در خیابان ها بود.
,این مقام مسئول ابراز کرد: تلاش آمریکایی ها برای تجزیه ایران و همچنین دادن مواد شیمیایی برای ساخت سلاح های شیمیایی به عراق، تحریم ایران از جمله اهداف هایی است که آمریکا برای رسیدن به آن در تلاش بودند.
,صلاحی اضافه کرد: نیاز به عذرخواهی آمریکایی ها نیست و رفتار اصولی جمهوری اسلامی برای آمریکایی ها قابل هضم آنان نیست؛ ایرانیان با انقلاب خود که تا کنون در هیچ جای جهان چنین انقلابی رخ نداده است عقاید و ایستادگی بر پای آرمان های خود را نشان دادند.
,رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه های کشور، گفت: بر فرض اینکه تمام گذشته را فراموش کنیم همه ی اقدامات آمریکایی ها را، آیا آمریکا آماده برقراری صلح با ایران است؟
,وی با بیان این پرسش اظهار کرد: اهداف آمریکایی ها در سیاست خارجی پس از شکست و فروپاشی شوروی به دنبال دستیابی به رهبری جهان در قالب تبدیل آمریکا به تک ابرقدرت جهان هستند و در منطقه هم تبدیل رژیم صهیونیستی در امتداد قدرت آمریکا بود.
,این مقام مسئول افزود: آمریکایی هایی که صدام به نیابت از آنها با ایران می جنگید سه دلیل برای جنگ با دولت عراق داشتند.
,صلاحی با بیان اینکه باید دولتهای رقیب آمریکا مانند چین و اروپا را مهار می کردند و اگر عراق در جنگ با ایران پیروز می شد مزاحمی بود برای آمریکا از همین رو فرمان اشغال عراق از چندین سال پیش برنامه ریزی شده بود.
,وی با اشاره به دلیل دوم اذعان داشت: تسلط بر بزرگترین منبع انرژی جهان برای مهار ایران بر اساس اسناد موجود با حملات خود موجب شدند تا آثار سلاح های شیمیایی تا میلیاردها سال بر آن سرزمین حاکم باشد و در این میان نباید تولد پانصد هزار کودک ناقص الخلقه را فراموش کرد که به رقم آنها روز به روز اضافه می شود.
,رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه های کشور دلیل سوم را ایجاد دموکراسی برای تحقق حقوق بشر عنوان کرد و افزود: با دلایل موجود و مطرح شده آمریکایی ها نسبت به اینکه جمهوری اسلامی ایران را از ریشه بردارند جای شک نیست .
,صلاحی تصریح کرد: تاریخ مکتوب ایران قبل از اسلام حداقل پنج هزارساله معرفی می کند، ایرانی کشوری متمدن است در حالیکه آمریکایی ها بیش از صد سال است که ما را تهدید کرده اند.
,وی افزود: آمریکایی ها آماده صلح نیستند چرا که هفتاد درصد تسلیحات جنگی جهان را تامین می کنند با این کار آنها بیکار خواهند شد و همچنان به تولید خود ادامه می دهند.
,این مقام مسئول تنها از وجود یک راهکار برای مقابله با آمریکایی ها خبرداد و افزود: باید قدرت فرا منطقه ای ایران را تبدیل به قدرت بین المللی کنیم و دلیل آن وجود مولفه های مهم و اساسی همچون مبانی نظری، اسلام ناب محمدی (ص) و رهبری جامع، شجاع، صبور آگاه است که سایر کشور ها این ارکان اساسی را ندارند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه