از خلیج فارس حرف می‌زنند اما از شیوخ عرب دستور می‌گیرند

از خلیج فارس حرف می‌زنند اما از شیوخ عرب دستور می‌گیرند
یک رسانه وابسته به طیفی از عناصر ضد انقلاب تصریح کرد اپوزیسیون جمهوری اسلامی به دور از مردم است و از تناقضات متنوع رنج می‌برد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، کیهان در ستون خبرهای ویژه خود نوشت: یک رسانه وابسته به طیفی از عناصر ضد انقلاب تصریح کرد اپوزیسیون جمهوری اسلامی به دور از مردم است و از تناقضات متنوع رنج می‌برد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
ایرانیان دات‌کام در توصیف بخشی از این تناقضات نوشت: آنها از دموکراسی می‌گویند اما به اعضاء خود اجازه نمی‌دهند که در امور سیاسی و تشکیلاتی دخالت کنند. از جبهه ملی، مصدق و نهضت مقاومت ملی می‌گویند اما با کودتاگران [آمریکا و انگلیس] همکاری می‌کنند.
,
 
,
این سایت ادامه می‌دهد: اپوزیسیون از طبقه کارگر می‌گویند اما از کانال‌های تلویزیونی استفاده می‌کنند که صاحبان آنها با کارگران مهاجر در اسرائیل و کشورهای عربی همچون برده رفتار می‌کنند. از کلمه دهان پرکن تفکر و تعقل جمعی می‌گویند اما وسیله و ابزاری همچون این وبسایت برای دخالت جمع فراهم نمی‌کنند.
,
از سیاست‌های رژیم انتقاد می‌کنند اما از لاشخورهای وهابی و سلفی در سوریه دفاع می‌کنند. ایرانیان دات‌کام افزود: این طیف از خلیج فارس سخن می‌گویند اما از شیوخ عرب دستور می‌گیرند. یا از حقوق بشر می‌گویند اما از امکانات مالی و دستگاه‌های تبلیغاتی ضد بشری‌ترین رژیم‌های عربی در منطقه استفاده می‌کنند، از برتری نژاد آریا می‌گویند و به مردم عرب توهین می‌کنند. اما شیوخ عرب تبعیض‌گر را می‌ستایند و با دستگاه‌های تبلیغاتی آنها همکاری می‌کنند.
,
 
,
انتهای پیام
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه