مدیرجهاد کشاورزی جویبار خبر داد؛

اجرای طرح مبارزه بیولوژیک در سطح 2000 هکتار از اراضی شالیزاری

اجرای طرح مبارزه بیولوژیک در سطح 2000 هکتار از اراضی شالیزاری
مدیر جهاد کشاورزی جویبار گفت: در 2000 هکتار از مزارع شالیزاری این شهرستان طرح مبارزه بیولوژیک با آفات اجرا می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جویباران، سلیمان حاتم نژاد امروز طی گفت‌وگویی با اشاره به اجرا طرح مبارزه بیولوژیک در جویبار اظهار کرد: به منظور کاهش مصرف سموم و بکارگیری علوم نوین کشاورزی جهت تولید محصولات سالم و کشاورزی پایدار، طرح مبارزه بیولوژیک با آفات، در بیش از دو هزار هکتار از شالیزارهای شهرستان جویبار، اجرا خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جویباران,

وی با بیان اینکه این طرح در 235 هکتار از اراضی غیر شالیزاری نیز اجرا می‌شود، افزود: این پروژه در زراعت‌های ذرت، سویا، گوجه فرنگی و در باغات این شهرستان نیز به مرحله اجرا در می‌آید.

مدیر جهاد کشاورزی جویبار در ادامه با اشاره به کشت ردیفی کلزا در بیش از 30 هکتار از اراضی جویبار، بیان کرد: در سال جاری و برای اولین بار کشت ردیفی محصول کلزا با ماشین ردیفکار غلات در بیش از30 هکتار از زمین‌های کشاورزی جویبار انجام شد.

وی کاهش هزینه تولید و افزایش ضریب مکانیزاسیون را عامل اجرای این طرح دانست و خاطرنشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی نیز اعتباراتی را برای خرید ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی به کشاورزان جویباری تخصیص داده است.
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ر
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه