انتقاد سرمربی لاتزیو از داوری

انتقاد سرمربی لاتزیو از داوری
سرمربی لاتزیو بعد از شکست برابر رم به انتقاد از عملکرد داوری پرداخت و خطای پنالتی روی ادین ژکو را نادرست دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  و به نقل از اسکای اسپورت، در حساس‌ترین بازی هفته دوازدهم رقابت‌های سری A، دو تیم همشهری لاتزیو و رم به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی دو بر صفر جالوروسی به پایان رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

استفانو پیولی در نشست خبری بعد از بازی گفت: نمی‌دانم چرا داور آن صحنه مشکوک را پنالتی گرفت. به هیچ وجه پنالتی نبود. اگر خطایی هم رخ داده باشد، در بیرون از محوطه جریمه بود.

,

او ادامه داد: خطای بازیکن ما پنالتی نبود اما داور با این تصمیم اشتباه، نتیجه بازی را به سود حریف تغییر داد. با این پنالتی، آن هم در دقایق نخست بازی شرایط برای ما سخت شد. وقتی داور در اعلام پنالتی شک داشت، باید تصمیم دیگری می‌گرفت.

,

لاتزیو شروع خوبی در فصل جاری رقابت‌های سری A داشت اما در چند دیدار اخیرش ضعیف نتیجه گرفته است. این تیم با شکست برابر رم، سومین شکست پیاپی خود را تجربه کرد تا اختلاف آنها با صدر جدول رده بندی به 9 افزایش یاد. پیولی در این‌باره هم گفت: سومین شکست پیاپی، نگران کننده است. نباید به راحتی امتیاز از دست بدهیم. باید به روند پیروزی برگردیم. شکست در داربی سخت است و اکنون باید نهایت تلاش‌مان را به کار بگیریم تا بار دیگر برابر هواداران، سربلند باشیم.

,

 

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه