251 نفر در طرح پاک سازی پلیس استان مرکزی دستگیر شدند
معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: ۲۵۱ نفر سارق و مواد فروش در طرح پاک سازی پلیس در نقاط جرم خیز شهری در استان مرکزی دستگیر شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب، سرهنگ "سیامک قاسمی" معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان مرکزی در این باره گفت: در ادامه طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در استان و با کارشناسی و احصاء مناطق جرم خیز، طرح پاک سازی نقاط آلوده با بهره گیری از توان تجهیزاتی پلیس به مرحله اجرا گذاشته شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب،, دیار آفتاب،,

, ,
قاسمی اظهار کرد: در این طرح برخورد قاطع با سارقان، قاچاقچیان و توزیع کنندگان مواد مخدر، مزاحمان نوامیس مردم، اراذل و اوباش و ... در دستور کار قرار گرفت.
,
وی ادامه داد: در این طرح تعداد ۲۵۱ نفر به علت ارتکاب جرایم مختلف دستگیر، ۲۷مورد انواع سرقت کشف و تعداد ۷۶ دستگاه وسیله نقلیه توقیف و ۱۳۴۲ مورد نیز اعمال قانون شدند.
,
معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان مرکزی در ادامه از دستگیری ۱۸۰ توزیع کننده مواد مخدر، ۲۷نفرسارق، ۴۴ نفر از مزاحمان نوامیس مردم و اراذل و اوباش در این عملیات خبر داد.
,
وی از شهروندان خواست با تعامل هر چه بیشتر با پلیس و اعلام گزارش های موارد مشکوک از طریق تلفن ۱۱۰ در افزایش امنیت اجتماعی جامعه خود نقشی اثربخش و تاثیرگذار داشته باشند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه