مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی:

424 آموزشگاه در آذربایجان غربی تحت پوشش طرح دادرس قرار دارند

424 آموزشگاه در آذربایجان غربی تحت پوشش طرح دادرس قرار دارند
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: در استان آذربایجان غربی 424 آموزشگاه تحت پوشش طرح دادرس می باشد که از این تعداد 212 آموزشگاه پسرانه و 212 آموزشگاه نیز دخترانه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بوی مهر، فریدون سید مصطفوی در مراسمی به منظور آغاز چهارمین دوره طرح ملی دادرس در کشور و به تبع آن در استان آذربایجان غربی گفت: در راستای منویات مقام معظم رهبری در حمایت از سرمایه ملی و به منظور کاهش سطح آسیب‌پذیری و تلفات ناشی از حوادث در مناطق پرخطر تفاهمنامه‌ای در سال 91 بین وزارت آموزش و پرورش و سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر منعقد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بوی مهر, بوی مهر,

وی با اشاره به اهداف این تفاهم نامه اظهار کرد: افزایش سطح ایمنی و کاهش خطر پذیری یکی از اهداف این تفاهم نامه می باشد.

,

مصطفوی بهره مندی هدفمند از ظرفیت های آموزش و پرورش، استفاده از اماکن و فضاهای آموزش و پرورش و همچنین توسعه و ترویج فرهنگ خود ایمنی را از دیگر اهداف تفاهم نامه منعقد شده بین آموزش و پرورش و سازمان جوانان جمعیت هلال احمر عنوان کرد.

,

وی افزود: در استان آذربایجان غربی 424 آموزشگاه تحت پوشش طرح دادرس می باشد که از این تعداد 212 آموزشگاه پسرانه و 212 آموزشگاه نیز دخترانه است.

,

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: فعالیت های هلال احمر به عنوان یکی از ضروریت های جامعه نقش مهمی در ایجاد امنیت و طراوت کشور دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه