logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

شهید زاهدپور در آخرین تماس تلفنی خود با دوست قدیمی اش عنوان کرد:

در علمبندان حسینی که هستی دعا کن به آرزوی قلبیم که شهادت است برسم

در علمبندان حسینی که هستی دعا کن به آرزوی قلبیم که شهادت است برسم
دوست و همرزم شهید اسماعیل زاهدپور گفت: شهید اسماعیل در این تماس تلفنی که آخرین تماس تلفنی من با ایشان بود گفت در مراسم علمبندان حسینی که هستی دعا کن به آرزوی قلبیم که شهادت است برسم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادکانا،سید محمد نژاد حسینی از دوستان نزدیک پاسدار شهید اسماعیل زاهدپور اولین شهید مدافع حرم کردکوی در گفتگو با خبرنگارما، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسماعیل زاهدپور، اولین شهید مدافع حرم در کردکوی، که به تازگی به مقام رفیع شهادت نائل شدند، با اشاره به این که افراد آشنا با این شهید بزرگوار به خوبی از صفات پسندیده وی آگاهی دارند، خاطرنشان کرد: این شهید با متانت، خوش رویی، صبر و حوصله رفتار می کرد و در میان مردم و اهل منطقه به حسن اخلاق معروف بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,

وی با اشاره به این که این شهید مدافع حرم علاقه بسیاری به شهدا و حضور در مراسم یاد و خاطره این بزرگ مردان داشت، گفت: وی طلایه دار حضور در مراسم های بزرگداشت مقام والای شهدا بود.

,

نژادحسینی در ادامه به بیان آخرین دیدارش با این شهید بزرگوار پرداخت و گفت: شهید اسماعیل زاهدپور در آخرین دیدارش قبل از اعزام به جهت خداحافظی به دیدنم آمد. اسماعیل از من خواست تا دعا کنم در این اعزام شهید شود.

,

وی همچنین از آخرین تماس تلفنی شهید زاهدپور در روز علمبندان حسینی خبر داد و گفت: شهید اسماعیل زاهدپور در این تماس تلفنی که آخرین تماس تلفنی من با ایشان بود گفت در مراسم علمبندان حسینی که هستی دعا کن به آرزوی قلبیم که شهادت است برسم.

,

مسئول دفتر امام جمعه کردکوی در خاتمه تأکید کرد: زنده نگه داشتن یاد و خاطره این شهیدان گرانقدر در حقیقت زنده نگه داشتن ارزش های والای نظام و انقلاب است، لذا ما وظیفه داریم که هر آنچه در توان داریم در این مسیر تلاش کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه