ابراهیموویچ برنده توپ طلای فوتبال سوئد شد

ابراهیموویچ برنده توپ طلای فوتبال سوئد شد
زلاتان ابراهیموویچ مهاجم سوئدی تیم فوتبال پاری سن ژرمن فرانسه روز دوشنبه برای دهمین بار توپ طلای فوتبال سوئد را دریافت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این مهاجم سی و چهار ساله، برای نخستین بار در سال 2005 توپ طلای فوتبال سوئد را دریافت کرد و از سال 2007 تاکنون همه ساله به این افتخار نائل می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

ر مراسمی که روز دوشنبه به طور مستقیم از تلویزیون دولتی سوئد پخش شد، عنوان بهترین مهاجم فوتبال این کشور را نیز از آن خود کرد.
ابراهیموویچ در حال حاضر 59 گل ملی به ثمر رسانده و رکورد بیشترین گل زده ملی سوئد را در اختیار دارد. وی همچنین با به ثمر رساندن 115 گل برای باشگاه پاری سن ژرمن، رکورد گلزن برتر این باشگاه را نیز در اختیار دارد.
سوئد در مرحله پلی‌آف رقابت‌های مقدماتی یورو 2016 روز شنبه میزبان دانمارک خواهد بود. بازی برگشت دو تیم نیز روز سه شنبه آینده برگزار خواهد شد.

,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه