مدیر آموزش و پرورش شهرستان کنگان:

80 کتابخانه مدارس شهرستان کنگان تجهیز می شود

80 کتابخانه مدارس شهرستان کنگان تجهیز می شود
مدیر آموزش و پرورش شهرستان کنگان گفت: با انعقاد تفاهم نامه ای میان مدیریت آموزش و پرورش شهرستان کنگان و کتابسرای نیک 80 کتابخانه مدارس شهرستان به کتاب مجهز می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "کوگانا"، تفاهم نامه همکاری بین مدیریت آموزش و پرورش شهرکنگان و کتابسرای نیک با حضور معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری کنگان در محل آموزش و پرورش شهرستان به امضاء رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "کوگانا"، ,

مدیر آموزش و پرورش ضمن تشکر از همکاری خوب و تعامل فرمانداری با این مدیریت گفت: اگر به آموزش و پرورش توجه شود به توسعه و آبادانی و آینده شهر و جامعه توجه شده است.

,

شاکر محیسن افزود: آموزش وپرورش پس از کسب مقام نخست جشنواره شهید رجایی، توجه بیشتری به آموزش و پرورش شده و کسب این موفقیت به همت همه کارکنان بوده و امسال با توجه به وضعیت بودجه آموزش و پرورش از جمله دستگاه هایی بود که خوب دیده شد و از زحمات فرماندار و معاونان فرمانداری تشکر بعمل می آید.

,

وی اظهار داشت: با انعقاد تفاهم نامه ای میان مدیریت آموزش و پرورش شهرستان کنگان و کتابسرای نیک 80 کتابخانه مدارس شهرستان به کتاب مجهز می شوند.

,

محیسن گفت: آموزش وپرورش در تهیه کتاب جهت رونق کتابخانه های مدارس بصورت مشارکتی حضور دارد .

,

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری کنگان نیز در این نشست خاطرنشان کرد: کتاب از سرمایه های معنوی است و یکی از بهترین و سالم ترین ابزارهای کمال برای بشریت است و ما در عصری زندگی می کنیم که فرهنگ سازی برای مطالعه و توجه به این امر باید در اولویت جامعه قرار گیرد.

احمد خاک نژاد گفت: اگر بخواهیم به آگاهی برسیم باید کتاب بخوانیم و اگر قرار است کتاب بخوانیم باید فرهنگ کتابخوانی را توسعه دهیم که توجه کافی به کتابخانه های مدارس یکی از راه های آن است.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه