ناوگان حمل زباله جهرم نوسازی میشود
شهردار جهرم از نوسازی ناوگان حمل زباله این شهر خبر داد و گفت: این امر با خریداری ماشین آلات حمل زباله در منطقه غرب جهرم انجام شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سیاوش قزلی در گفتگو با خبرنگار پسین جهرم بیان داشت: با مشخص شدن پیمانکار منطقه غرب جهرم در بخش خدمات شهری، نوسازی ماشین آلات حمل زباله در دست نوسازی قرار گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پسین جهرم,وی با اشاره به اجرایی شدن ناوگان حمل زباله در منطقه غرب جهرم افزود: چهار دستگاه پرس حمل زباله، جاروهای ماشینی و دستی، گاری حمل زباله، تانکر شستشو و لجن کش و غیره با هزینه ای افزون بر 550 میلیون تومان توسط پیمانکار این منطقه خریداری شده است.
,شهردار جهرم بیان کرد: با انتخاب پیمانکار منطقه شرق جهرم کار نوسازی ماشین آلات حمل زباله در این منطقه نیز انجام می شود.
,وی خاطرنشان کرد: پیمانکار این منطقه موظف است تا یک ماه آینده در این راستا اقدام کند.
,قزلی با اشاره به از سر گرفتن عملیات اجرایی در پارک جنگلی گفت: در این زمینه با تعیین شدن پیمانکار عملیات اجرایی ساخت و تکمیل فازهای بعدی این پارک انجام می شود.
,شهردار جهرم در خصوص اجرای پارک فرهنگ شهر نیز گفت: احداث این پارک در اختیار سازمان فضای سبز شهرداری قرار گرفته و روند کار آن باید سرعت بیشتری بگیرد.
,,
انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه