مدیر جهاد کشاورزی مهران در گفتگو با آوای مهران اعلام کرد:

افزایش 39 درصدی صادرات محصولات کشاورزی از مرز مهران

افزایش 39 درصدی صادرات محصولات کشاورزی از مرز مهران
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرزی مهران از افزایش 39 درصدی صادرات محصولات کشاورزی از مرز بین المللی مهران به کشور عراق طی هفت ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت عارف مدیر جهاد کشاورزی مهران در گفتگو اختصاصی با آوای مهران با اعلام این خبر گفت: 341 هزار و 125 تن انواع محصولات کشاورزی در هفت ماه از سال جاری از مرز بین المللی مهران به کشور عراق صادر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای مهران ,

وی اظهار کرد: این محصولات شامل خیار ، پیاز، سیب درختی، گوجه فرنگی و هندوانه بوده است که از نظر وزنی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 39 درصد افزایش داشت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهران ادامه داد: ارزش اقتصادی این مقدار کالای صادره شده به کشور عراق 110 میلیارد ریال برآورد شده است.
عارف تاکید کرد: بیشترین محصولات صادره شده هندوانه، خیار و گوجه فرنگی بوده است.
وی استقبال مردم عراق از محصولات ایرانی و تلاش تجار برای دستیابی به بازار این کشور عامل اصلی افزایش صادرات محصولات کشورمان از این خروجی بین المللی دانست.
انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه