جوان مخترع بسیجی:
کلاه بی سیم دار را جهت کمک به نیروهای نظامی ساختم
رضا علیزاده گفت: هدفم از اختراع کلاه بی سیم دار کمک به نیروهای نظامی در مکانی هایی است که برق وجود ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرازسسی، من یک جوان بسیجی هستم و به بسیجی بودنم افتخار می کنم.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرازسسی، من یک جوان بسیجی هستم و به بسیجی بودنم افتخار می کنم., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرازسسی، من یک جوان بسیجی هستم و به بسیجی بودنم افتخار می کنم., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرازسسی, من یک جوان بسیجی هستم و به بسیجی بودنم افتخار می کنم.,مصاحبه آراز سسی با علیزاده را در ذیل بخوانید:
, مصاحبه آراز سسی با علیزاده را در ذیل بخوانید:, مصاحبه آراز سسی با علیزاده را در ذیل بخوانید:,آراز سسی: آقای علیزاده خودتون را معرفی کنید؟
, آراز سسی: آقای علیزاده خودتون را معرفی کنید؟, آراز سسی: آقای علیزاده خودتون را معرفی کنید؟, آراز سسی: , آراز سسی: ,علیزاده: من رضا علیزاده، متولد پلدشت هستم و در دبیرستان شهید مدنی، رشته علوم انسانی تحصیل می کنم.
, علیزاده: من رضا علیزاده، متولد پلدشت هستم و در دبیرستان شهید مدنی، رشته علوم انسانی تحصیل می کنم., علیزاده: من رضا علیزاده، متولد پلدشت هستم و در دبیرستان شهید مدنی، رشته علوم انسانی تحصیل می کنم., علیزاده: , علیزاده: ,آراز سسی: در خصوص اختراع خودتان کمی توضیح بدهید؟
, آراز سسی: در خصوص اختراع خودتان کمی توضیح بدهید؟, آراز سسی: در خصوص اختراع خودتان کمی توضیح بدهید؟, آراز سسی: , آراز سسی: ,مخترع پلدشتی: اختراعم کلاه بی سیم دار است و در مناطقی که امکان شارژ باطری بی سیم و تلفن همراه ( لیتیومی) وجود ندارد به کار می رود.
, مخترع پلدشتی: اختراعم کلاه بی سیم دار است و در مناطقی که امکان شارژ باطری بی سیم و تلفن همراه ( لیتیومی) وجود ندارد به کار می رود., مخترع پلدشتی: اختراعم کلاه بی سیم دار است و در مناطقی که امکان شارژ باطری بی سیم و تلفن همراه ( لیتیومی) وجود ندارد به کار می رود., مخترع پلدشتی:, مخترع پلدشتی:,وی تصریح کرد: این کلاه دارای ساختار خورشیدی، ورزن 12 گرم و نیروی برق 24 ولت است.
, وی تصریح کرد: این کلاه دارای ساختار خورشیدی، ورزن 12 گرم و نیروی برق 24 ولت است., وی تصریح کرد: این کلاه دارای ساختار خورشیدی، ورزن 12 گرم و نیروی برق 24 ولت است., وی تصریح کرد: , وی تصریح کرد: ,آراز سسی: عوامل موفقیت شما در این اختراع چیست؟
, آراز سسی: عوامل موفقیت شما در این اختراع چیست؟, آراز سسی: عوامل موفقیت شما در این اختراع چیست؟, آراز سسی:, آراز سسی:,علیزاده: تلاش بی وقفه و پشتکار در کار است.
, علیزاده: تلاش بی وقفه و پشتکار در کار است., علیزاده: تلاش بی وقفه و پشتکار در کار است., علیزاده: , علیزاده: ,آراز سسی:انگیزه شما از این اختراع چیست؟
, آراز سسی:انگیزه شما از این اختراع چیست؟, آراز سسی:انگیزه شما از این اختراع چیست؟, آراز سسی:, آراز سسی:,مخترع بسیجی: وقتی مشکلات نظامی ها را دیدم که در برخی مناطق بر اثر استفاده زیاد از بی سیم و گوشی باطری وسایل ضروریشان تمام می شود به فکر ساختن کلاه بی سیم دار افتادم.
, مخترع بسیجی: وقتی مشکلات نظامی ها را دیدم که در برخی مناطق بر اثر استفاده زیاد از بی سیم و گوشی باطری وسایل ضروریشان تمام می شود به فکر ساختن کلاه بی سیم دار افتادم., مخترع بسیجی: وقتی مشکلات نظامی ها را دیدم که در برخی مناطق بر اثر استفاده زیاد از بی سیم و گوشی باطری وسایل ضروریشان تمام می شود به فکر ساختن کلاه بی سیم دار افتادم., مخترع بسیجی:, مخترع بسیجی:,آراز سسی: مشوق های شما چا کسانی بودند؟
, آراز سسی: مشوق های شما چا کسانی بودند؟, آراز سسی: مشوق های شما چا کسانی بودند؟, آراز سسی: , آراز سسی: ,علیزاده: خانواده، استادم مهدی کرمانی و مدیر دبیرستان بود.
, علیزاده: خانواده، استادم مهدی کرمانی و مدیر دبیرستان بود., علیزاده: خانواده، استادم مهدی کرمانی و مدیر دبیرستان بود., علیزاده: , علیزاده: ,آراز سسی: برنامه ریزی شما برای آینده چیست؟
, آراز سسی: برنامه ریزی شما برای آینده چیست؟, آراز سسی: برنامه ریزی شما برای آینده چیست؟, آراز سسی:, آراز سسی:,مخترع بسیجی: تمام تلاش خود را انجام می دهم تا از رشته برق در یکی از دانشگاه های مطرح کشورم قبول شوم و ادامه تحصیل بدهم.
, مخترع بسیجی: تمام تلاش خود را انجام می دهم تا از رشته برق در یکی از دانشگاه های مطرح کشورم قبول شوم و ادامه تحصیل بدهم., مخترع بسیجی: تمام تلاش خود را انجام می دهم تا از رشته برق در یکی از دانشگاه های مطرح کشورم قبول شوم و ادامه تحصیل بدهم., مخترع بسیجی: , مخترع بسیجی: ,وی تصریح کرد: اختراع دیگری نیز دارم که بعد از ثبت رونمایی می کنم.
, وی تصریح کرد: اختراع دیگری نیز دارم که بعد از ثبت رونمایی می کنم., وی تصریح کرد: اختراع دیگری نیز دارم که بعد از ثبت رونمایی می کنم., وی تصریح کرد: ,آراز سسی: حرف آخر برای هم سن های خود چیست؟
, آراز سسی: حرف آخر برای هم سن های خود چیست؟, آراز سسی: حرف آخر برای هم سن های خود چیست؟, آراز سسی:, آراز سسی:,بازی های رایانه ای و چت در شبکه های اجتماعی رو کنار بگذارند و اوقات فراغت خود را صرف مطالعه و کشف چیزهایی جدید باشند.
, بازی های رایانه ای و چت در شبکه های اجتماعی رو کنار بگذارند و اوقات فراغت خود را صرف مطالعه و کشف چیزهایی جدید باشند., بازی های رایانه ای و چت در شبکه های اجتماعی رو کنار بگذارند و اوقات فراغت خود را صرف مطالعه و کشف چیزهایی جدید باشند.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه