شهردار لاهیجان مطرح کرد:

کار در حوزه فرهنگی را باید از سنین پایه شروع کنیم+عکس

کار در حوزه فرهنگی را باید از سنین پایه شروع کنیم+عکس
شهردار لاهیجان در نشست کتابخوانی دانش آموزان گفت: کار در حوزه فرهنگی را باید از سنین پایه شروع کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «لاهیجان» ، سعید آگشته در نشست کتابخوانی دانش آموزان در سالن همایش شهرداری افزود: هرگونه صحبت و سخنرانی می بایست دارای پایه ای باشد و آن پایه، مطالعه و شناخت بر اساس علم و آگاهی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,

در این نشست که به مناسبت هفته کتاب برگزار شد، شهردار لاهیجان اضافه کرد: دانش آموزان شهروندان امروز و شهرسازان فردا هستند و شهر مجموعه ای از عناصر می باشد که کالبد شهر هستند و شهروندان هم روح حاکم بر کالبد شهر هستند که هر قدر شهروندان بافرهنگ تر با شهر برخورد کنند، بازخورد آن به شهروندان بر می گردد.

,

آگشته با بیان اینکه واحد مدیریت آموزش شهرداری لاهیجان کار آموزش را از مهدهای کودک آغاز کرده است اظهار کرد: اگر قرار است در حوزه فرهنگی کار کنیم باید از مقاطع پایین شروع کنیم و مسائل فرهنگ شهری را از مهدهای کودک آموزش دهیم.

,

وی افزود: کودکان آینده سازان کشور عزیزمان می باشند که می توانند آموزش های لازم شهروندی را فرا گرفته و حتی به خانواده های خود منتقل کنند.

,

آگشته اضافه کرد: پس از مهد های کودک با همکاری آموزش و پرورش برنامه آموزشی شهرداری در سطح مدارس برگزار می شود.

,

شهردار لاهیجان با بیان اینکه کتاب همیشه باید مونس ما باشد افزود: شهرداری لاهیجان برای حمایت از فرهنگ مطالعه برنامه های متنوعی را تدارک دیده است که در هفته کتاب اجرا خواهد شد.

,

در این جلسه ۱۰ نفر از دانش آموزان و کتابداران کتاب های خوانده شده توسط خود را برای حاضران تشریح کردند.

,

مهربان و شجاعی

, مهربان و شجاعی, مهربان و شجاعی,

شهرداری لاهیجان فرماندار لاهیجان شهردار لاهیجان خوشحال و آگشته

, شهرداری لاهیجان, شهرداری لاهیجان, فرماندار لاهیجان, فرماندار لاهیجان, شهردار لاهیجان, شهردار لاهیجان, خوشحال و آگشته, خوشحال و آگشته,

پایان پیام/ ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه