logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش البرز:

ﮐﺮاﻣﺖ اﻧﺴﺎﻧﯽ ﻣﺎﻧﻊ ﮔﺴﺘﺮش آسیب اجتماعی می شود/ لزوم تربیت دانش آموزان راستگو در مدارس

ﮐﺮاﻣﺖ اﻧﺴﺎﻧﯽ ﻣﺎﻧﻊ ﮔﺴﺘﺮش آسیب اجتماعی می شود/ لزوم تربیت دانش آموزان راستگو در مدارس
نخستین عامل کرامت انسان سجده گاه بودن ملائک است و باید این موارد برای دانش آموز یادآوری شود تا قدر خود را بداند و اگر این موضوع محقق شود دیگر آلوده نخواهد شد و ما از آسیب های اجتماعی نخواهیم ترسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  و به نقل از البرز ۲۴ معاون فرهنگی پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز در همایش استانی بهداشت روان گفت: قران در باب کرامت انسانی جملات زیبایی دارد و خداوند این مهم را به انسان عطا کرد و برای وی ارزش قائل شد و ما در بابر این امر این امر مسئولیم و باید آن را به دانش آموزان انتقال دهیم. خداوند انسان را به اخلاق عجین کرد و از روح خود در اشرف مخلوقات دمید تا صفت جانشینی خود در زمین را به وی انتقال دهد و امروز همه ما وظیفه ای سنگین داریم چرا که اگر نتوانیم این روحیه را به دانش آموزان انتقال دهیم با مشکل مواجه خواهیم شد. خداوند انسان را سجده گاه ملائک کرد و زمانیکه شیطان در برابر وی تکریم نکرد از درگاه الهی رانده شد و این مسئله نشان می دهد که نخستین عامل کرامت انسان سجده گاه بودن ملائک است و باید این موارد برای دانش آموز یادآوری شود تا قدر خود را بداند و اگر این موضوع محقق شود دیگر آلوده نخواهد شد و ما از آسیب های اجتماعی نخواهیم ترسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, و به نقل از البرز ۲۴ معاون فرهنگی پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز در همایش استانی بهداشت روان گفت: قران در باب کرامت انسانی جملات زیبایی دارد و خداوند این مهم را به انسان عطا کرد و برای وی ارزش قائل شد و ما در بابر این امر این امر مسئولیم و باید آن را به دانش آموزان انتقال دهیم. خداوند انسان را به اخلاق عجین کرد و از روح خود در اشرف مخلوقات دمید تا صفت جانشینی خود در زمین را به وی انتقال دهد و امروز همه ما وظیفه ای سنگین داریم چرا که اگر نتوانیم این روحیه را به دانش آموزان انتقال دهیم با مشکل مواجه خواهیم شد., البرز ۲۴ ,

یوسف دانشور افزود: یکی از اوصاف خداوند نداشتن خلف وعده است و شعار امسال معاونت پرورشی تربیت دانش آموزانی صادق و راستگوست و تلاش ما نهادینه کردن این شعار در مدارس است چرا که انسان امانت دار صفات خوب خدا در روی زمین است و با توجه به اینکه خداوند انسان را از علم خود بهره مند کرد اگر امروز در راه علم بد عمل کنیم مشکل از ماست و علم زمانی ارزش می یابد که در راه خدا باشد. علم الهی انسان را به بیراهه نمی برد و در برابر آسیب های اجتماعی بیمه می کند، پس چه مشکلی در میان است؟ باید گفت این مهم به کوتاهی و غفلت باز می گردد.

,

وی اظهار داشت: خداوند فرمود: ما موجودی آفریدیم که دارای عقل و اختیار است لذا باید دانش آموزانی تربیت کنیم که این دو مولفه را داشته باشند چرا که در قران آمده است: تمامی هستی برای انسان مسخر شد تابه کمال برسد و به هیچ موجودی پیش از انسان این مقدار محبت و توجه نشده است. امروز تمامی روانشناسان به دنبال آرامش گمشده انسان هستند اما آیا آرامش انسان در ذکر و یاد خدا نیست؟ زمانیکه ابراهیم (ع) اسماعیل را برای ذبح به قربانگاه می برد فرزندش گفت: چشمان مرا ببند مبادا محبت پدری شما را از یاد خدا غافل کند و آنگاه که حسین (ع) به علی اکبر (ع) فرمود در راه خدا کشته خواهیم شد این جوان مبارز گفت راه ما حق است پس در این راه خواهیم رفت.

,

معاون فرهنگی پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز در خاتمه تصریح کرد: انسان روحی الهی دارد و شیطان مترصد به انحراف کشیده اوست و باید به دانش آموزان بیاموزیم که دارای نعمت یزرگ اختیار بوده و هر لحظه در معرض آزمایش هستند. چگونه است که شهدای ۸ سال دفاع مقدس، فهمیده ها و پناهی ها در خانواده ای معمولی زندگی می کردند اما به سکنی رسیدند اما بچه های امروز این مهم را ندارند؟ علت آن است که دانش آموزان به مفاهیم کرامت انسانی نرسیده اند لذا باید در راستای انتقال این مفاهیم به دانش آموزان اقداماتی ویژه انجام دهیم.

,

انتهای خبر/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه