رئیس دادگستری فلاورجان:

رعایت قانون موجب بوجود آمدن شور انتخاباتی است

رعایت قانون موجب بوجود آمدن شور انتخاباتی است
رئیس دادگستری شهرستان فلاورجان گفت: رعایت قانون، اخلاق و بی طرفی در انتخابات از سوی مجریان برگزاری باعث بوجود آمدن شور انتخاباتی در بین مردم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاضی امید حفیظی رئیس دادگستری شهرستان فلاورجان در گفتگو با پلنا اعلام کرد: در آستانه انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ستاد رسیدگی به تخلفات و پیشگیری از جرائم انتخاباتی شهرستان فلاورجان با تشکیل اولین جلسه خود در دادگستری شهرستان به صورت رسمی آغاز به فعالیت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پلنا,

وی افزود: در این جلسه ضمن تشریح وظایف ستاد و مشخص کردن جایگاه آن، برنامه ها و دغدغه هایی که در جهت برگزاری انتخاباتی سالم در شهرستان وجود دارد مورد بررسی قرار گرفت.

,

امید حفیظی  با بیان این موضوع که رعایت قانون، اخلاق و بی طرفی در انتخابات از سوی مجریان برگزاری باعث بوجود آمدن شور انتخاباتی در بین مردم است اظهار داشت: از کلیه کاندیداها، حامیان آنها و مردم می خواهیم برای هرچه با شکوه تر برگزار شدن انتخابات مارا یاری نمایند و در صورت مشاهده تخلفات انتخاباتی به سرعت مساله را به دبیرخانه ستاد انتقال دهند.

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه