دومین گردهمایی اطلاع رسانی بررسی راهکارهای احیای دریاچه ارومیه در هریس برگزار شد

دومین گردهمایی اطلاع رسانی بررسی راهکارهای احیای دریاچه ارومیه در هریس برگزار شد
دومین گردهمایی اطلاع‌رسانی بررسی راهکارهای احیای دریاچه ارومیه با حضور مدیران استانی و شهرستان و جمعی از فارغ التحصیلان بخش کشاورزی و کشاورزان و دهیاران منطقه در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان هریس برگزار شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هریس پویا،عیسی کلانتری  دبیر ستاد دریاچه ارومیه امروز در دومین همایش اطلاع رسانی و جلب مشارکت عمومی مجامع محلی برای احیای دریاچه ارومیه در هریس مهم ترین مشکل کنونی این دریاچه به ویژه در منطقه آذربایجان شرقی را طوفان های نمکی اعلام کرد و گفت : با اجماع جامعه علمی کشور و استفاده از نظرات کارشناسان بین المللی، راهکارهایی را برای حل این مشکل مطرح کردیم که بخشی در کارگروه دولت تصویب شده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هریس پویا,

مسعود تجریشی دبیر کمیته راهبری ستاد احیای دریاچه ارومیه هم در این همایش تغییر اقلیم ، کاهش بارندگی ها در ۲۰ سال اخیر ، توسعه بی رویه کشاورزی ، کشت محصولات آب بر و استفاده از منابع آبی زیر زمینی را از مهم ترین عوامل خشکی و پسروی آب دریاچه ارومیه ذکرکرد .

,

وی افزود : البته در این میان مجموع آبدهی رودخانه هایی که به دریاچه می ریزند از حدود ۵ میلیارد مترمکعب هم به ۲ میلیارد مترمکعب کاهش یافته و به خشکی دریاچه دامن زده است به طوری که سطح دریاچه از حدود ۵۰۰۰ کیلومترمربع در سال ۷۵ هم اکنون به ۱۰۰۰ کیلومترمربع رسیده است با این حال به گفته دانشمندان، این دریاچه در طول تاریخ در بدترین شرایط هم خشک نشده است.

,

گقتنی است این مراسم با حاشیه‌هایی همراه بود که حضار خواستار انعکاس آن بودند این حاشیه‌ها را در ذیل می‌خوانید:

,

بی‌نظمی در سالن و ازدحام جمعیت نشان می‌داد که تعداد نفرات بیشتری نسبت به ظرفیت سالن به این مراسم دعوت شده بودند. بی‌نظمی به حدی بود که اکثر مسئولین سالن همایش را ترک نمودند.

,

مراسم به خاطر جلسه شورای اداری صبح امروز با بیش از نیم ساعت تاخیر شروع شد این در حالی بود که ظرفیت سالن پر شده بود.

,

شهرستان هریس یکی از شهرستان‌های یازده‌گانه حوضه آبریز دریاچه ارومیه در استان آذربایجان‌شرقی است که یکی از سرشاخه‌های رودخانه «آجی‌چای» (تلخه رود) است و اجرای طرح‌های آبیاری تحت فشار در اولویت بخش کشاورزی شهرستان قرار دارد.

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه