معاون فرماندار شهرستان مهرستان:

حفظ و نگهداری سوخت بعنوان یک ثروت ملی وظیفه همگانی است

حفظ و نگهداری سوخت بعنوان یک ثروت ملی وظیفه همگانی است
جلسه کمیته سوخت شهرستان مهرستان با حضور رئیس شرکت نفت شهرستان سراوان، معاون فرماندار و اعضای شورای اداری شهرستان مهرستان صبح امروز در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از با مهرستان، معاون فرماندار شهرستان مهرستان در این جلسه با بیان اینکه حفظ و نگهداری سوخت بعنوان یک ثروت ملی وظیفه همه مسئولین و مردم است گفت: تمامی دستگاه های مجری تامین و توزیع سرمایه ملی باید نظارت جامع و کامل تری بر نحوه توزیع، مصرف، نگهداری و سوخت رسانی داشته باشند.
حمید خلیلی افزود: ضروری است دستگاه های اجرایی شهرستان که از وجود پیمانکاران برای اجرای پروژه های خود بهره می برند نظارت محسوس و نا محسوس بر عملکرد این پیمانکاران در بخش مصرف سوخت داشته باشند.
وی با تاکید بر اتخاذ تمهیدات مناسب جهت صرفه جویی در مصرف سوخت اظهار داشت: در وهله اول، ادارات و سازمان‌های دولتی اصلاح الگوی مصرف انرژی را باید شروع کرده تا مردم نیز به این کار ترغیب و در این مورد الگوپذیری کنند.
معاون فرماندار مهرستان با تاکید بر اینکه سوخت‌رسانی به روستاها به‌ ویژه روستاهای دور دست و با جاده‌های صعب‌العبور باید با برنامه‌ریزی ویژه‌ای انجام شود، تصریح کرد: باید سعی شود در زمینه تامین و توزیع سیلندر گاز و سوخت روستاهای شهرستان پیش از فصل سرما اقدامات اساسی صورت گیرد تا روستائیان در تامین سوخت خود با مشکلی مواجه نشوند.
وی از ادارات ذیربط خواست: در خصوص تامین سوخت مینی بوس ها، ادوات کشاورزی و سایر دستگاه های کشاورزی و صنعتی و همچنین توزیع سوخت خانوارهای شهری و روستایی هماهنگی و همکاری لازم را با هم داشته باشند.
وی اظهار داشت: با توجه به شرایط خاص و جایگاه استراتژیک شهرستان مرزی مهرستان مسئولین ذیربط باید توجه ویژه در نظارت و توزیع سوخت در پمپ بنزین شهر مهرستان داشته باشند.
خلیلی در پایان خاطر نشان کرد: متولیان بخش انرژی و سوخت وظیفه خطیری در خدمت‌رسانی به مردم دارند بنابراین باید تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات و خدمت‌رسانی بیشتر در این عرصه به کار گیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, با مهرستان، ,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه