شهیدان بالاترین نماد و قهرمان ملی هر کشوراسلامی هستند

شهیدان بالاترین نماد و قهرمان ملی هر کشوراسلامی هستند
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه سمنان بالاترین نماد وقهرمان ملی هر کشور اسلامی را انسانهایی دانست که جان خود را برای کسب یا حفظ استقلال فدا کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قومس، حجت الاسلام محمدتقی گنجی در حاشیه مراسم وداع با سرگرد شهید محمد طحان در گفتگو با خبرنگار قومس؛ شهداء و شهیدان مدافع از حرم  همانند شهید محمد طحان را متعلق به امت اسلامی دانست و افزود: امروز سوریه و عراق یادآور حادثه کربلا ست و شهدای مقاومت قهرمانان امت اسلام هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قومس,
وی با اشاره به خاک وخون کشیدن ملت ها توسط استکبار وشیطان صفتانی مانند گروهک های تروریستی بوکوحرام، القاعده،طالبان و اخیرا هم داعش اظهار داشت: خط مقاومت هر زمان در برابر این وحشی گری ها ایستاده وبه صدای هل من ناصری مستضعفان لبیک گفته و مبارزه می کند.
,
 
,
گنجی تنها راه پایداری و حرکت به سمت سعادت و پیشرفت یک نظام را استقامت و صبر پیشه کردن برسختی ها و نا ملایمات های موجود عنوان کردوافزود: راه مقاومت و دفاع از دین اسلام مرز و بوم  نمی شناسد.
,
 
,
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه سمنان تصریح کرد: راه مقاومت جرئت و اطمینان را به ملت ها میدهد که در برابر زورگویی ها وزیاده طلبی ها ایستادگی و مقاومت کنند این یک منطق برگرفته از قرآن است.
,
 
,
وی با اشاره به جایگاه شهدای والامقام مدافع حرم  اظهار داشت:  پیام خون این ایستادگی  وعقب نشینی نکردن در راه انقلاب و اسلام است.
,

به گفته گنجی خط قرمز شهدای مدافع حرم  دفاع از حریم اهل بیت(ع) و فرمان رهبر معظم انقلاب است.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه