مدیر مرکز بهداشت تاکستان:

دانش آموزان همزمان با قرص آهن ویتامینDنیز دریافت می کنند

دانش آموزان همزمان با قرص آهن ویتامینDنیز دریافت می کنند
مدیر مرکز بهداشت تاکستان با بیان اینکه استفاده دانش آموزان از ویتامبن D به صورت سراسری الویت قرار گرفته است گفت: دانش آموزان ضمن استفاده از قرص آهن ویتامین Dنیز دریافت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تاک پرس، دکتر جلال رحمانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان تاکستان در مراسم شروع طرح آهن یاری و ویتامین D بیان داشت : این طرح کشوری است و شما دانش آموزان با مصرف یک قرص آهن در هفته می توانید نیاز بدن به آهن را مرتفع نمائید و به دلایلی مانند بیماری و مصرف غذاهایی که آهن بدن را تامین نمی نمایند بدن دچار کمبود آهن می شود و کاهش آهن در بدن سبب خستگی، افسردگی، بی حوصلگی و کاهش فراگیری در انسان می گردد. لذا این طرح از طرف وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی در اولویت قرار گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در ادامه دکتر رحمانی افزود: ویتامین D در ترکیب استخوان سازی بدن نیاز است و کمبود آن باعث پوکی استخوان و سائیدگی مفاصل می شود و به دلیل نیاز بدن شما دانش آموزان به ویتامین D این قرص نیز در اختیار مدارس قرار گرفته است تا در آینده سلامت شما تضمین گردد و بهتر است این قرص با مرکبات مصرف شود تا جذب آن افزایش یابد و میزان مصرف این قرص نیز ماهانه یک عدد می باشد.

,

در پایان قرص های آهن و ویتامین D بین دانش آموزان توزیع شد. و سید ابوالفضل فاضلی رئیس آموزش و پرورش و مهندس عسگر شریف زاده معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت نیز در این مراسم حضور داشتند.

,

انتهای خبر/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه