معاون ارشاد مازندران:

مازندران شایسته انتخاب جشنواره پایتخت کتاب ایران است

مازندران شایسته انتخاب جشنواره پایتخت کتاب ایران است
معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: مازندران؛ شایسته انتخاب جشنواره پایتخت کتاب ایران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، عباس زارع در جمع خبرنگاران اظهار کرد: معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور توسعه فرهنگی و ترویج کتابخوانی و با هدف حمایت از اقدامات انجام‌شده، «طرح پایتخت کتاب ایران» را با پیشنهادهای نو و ابتکاری در موضوع کتاب و کتابخوانی در سراسر کشور برگزار می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: در راستای برگزاری جشنواره با هماهنگی سرپرست اداره‌کل امور شهری و شوراها نشستی با شهرداران منتخب استان، 17 آبان ماه در سالن شماره 2 استانداری پیرامون چگونگی اجرای دومین جشنواره طرح انتخاب پایتخت کتاب ایران برگزار شد.

معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بیان کرد: در سال گذشته شهر اهواز به‌دلیل مشارکت همه اجزای صنعت نشر و سازمان‌های مردم‌نهاد و ... و دارا بودن ایده‌های جدید و قابلیت اجرایی به‌عنوان پایتخت کتاب ایران انتخاب شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: در این جلسه ضمن برشمردن ظرفیت‌های استان، از همه اعضا خواسته شد، با همکاری ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌ها تمام تلاش و همت خود را صرف ارائه پیشنهادهای نو و اقدامات به‌عمل‌آمده در حوزه فرهنگ کتاب و کتابخوانی همراه با ضمانت اجرایی و مستندات برای معرفی به وزارت متبوع ارائه کنند.

زارع تاکید کرد: پیکره استان مازندران برای ارائه و اجرای این طرح بسیار مناسب است و طبیعتاً ارائه و اجرای طرح‌ها، مسئولیت مضاعفی برعهده نهادهای فرهنگی آن شهر می‌گذارد.

وی معتقد است اهتمام ویژه به مولفه‌های بومی و محلی در رواج مساله کتابخوانی و همچنین دیگر فرایندهای مرتبط با کتاب اعم از تولید محتوا، توزیع و عرضه کتاب و نیز فرهنگ کتابخوانی در انتخاب پایتخت کتاب ایران نقش مهمی دارد.

معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: کمیته انتخاب و معرفی نامزدها از برنامه‌هایی استقبال می‌کند که توسط شهردار یک شهر اجرا یا تأیید شده و برای ترویج و گسترش کتابخوانی باشد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه