طی جلسه‌ای:

سرپرست بهزیستی گرمه منصوب شد/ تصویر

سرپرست بهزیستی گرمه منصوب شد/ تصویر
علیرضا نیازی به‌عنوان سرپرست اداره بهزیستی شهرستان گرمه منصوب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری گرمه، محمدزاده فرماندار شهرستان گرمه در جلسه کمیسیون ارتقاء امنیت اجتماعی و اخلاقی این شهرستان با اشاره به فضای سایبری موجود و فن‌آوری‌های نوین و استفاده گسترده افراد از شبکه‌های اجتماعی بر ضرورت برنامه‌ریزی فرهنگی در جهت مصونیت خانواده‌ها مخصوصاً خانواده کامیون داران که قشر زیادی از مردم این شهرستان را در برمی‌گیرد تأکید نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری گرمه، م,
 وی ضمن تبیین اهمیت موضوع امنیت اجتماعی و روانی حاکم بر جامعه به فعالیت‌های صورت گرفته جهت پیشگیری و رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و افزود: مشخصات اجتماعی و اخلاقی هر جامعه‌ای در بستر فرهنگی آن جامعه متجلی می‌شود و فرهنگ امری تک‌بعدی و یک‌جانبه نیست که یک‌نهاد بتواند متولی همه امور فرهنگی و اجتماعی در جامعه شود؛ لذا اقدامات مؤثر در این زمینه نیازمند همکاری همه‌جانبه و فراگیر ادارات و نهادهای مختلف است.
,
, ,
محمدزاده تصریح کرد: مسئولین متولی امر باید برنامه‌های خود را با رویکرد ارتقاء نشاط و امنیت اجتماعی و اخلاقی ارائه نمایند و هنجارهای مربوط به حوزه خود را شناسایی و برای رفع آن‌ها راهکارهای عملیاتی ارائه دهند.
,
الله‌وردی مدیرکل بهزیستی استان خراسان شمالی نیز با ابراز خرسندی و رضایت از وضعیت اجتماعی موجود در این شهرستان، گرمه را جز شهرستان‌های کم آسیب و به دور از دغدغه‌های معمول اجتماعی عنوان کرد و افزود: با رصد اخبار و گزارش‌های حوزه اجتماعی این شهرستان فعلاً ضرورتی در خصوص ایجاد اورژانس اجتماعی وجود ندارد ولی روند تأسیس مرکز مشاوره روانشناختی در حال انجام است.
,
, ,
خاطرنشان می‌گردد در پایان این جلسه علیرضا نیازی به‌عنوان سرپرست اداره بهزیستی شهرستان گرمه معرفی شد.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه