مدیر آموزش و پرورش فامنین خبر داد:

شرکت 7000 دانش آموز در المپیاد درون مدرسه ای در فامینن

شرکت 7000 دانش آموز در المپیاد درون مدرسه ای در فامینن
آیین افتتاح المپیاد ورزشی درون مدرسه ای با حضور دانش آموزان دختر مدرسه ی فرزانگان بصورت نمادین برگزار گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای فامینن مدیر اداره  آموزش و پرورش فامنین ضمن حضور دراین مراسم، از شرکت قریب به 7000 دانش آموز در  دومین دوره المپیاد درون مدرسه ای خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای فامینن,

مصطفی رجبی به  کشف استعداد های دانش آموزان، حفظ روحیه پهلوانی و پرهیز از رقابت ناسالم تاکید کرد و افزود: برگزاری منظم و منسجم المپیاد ورزشی درون مدرسه ای راهی برای ایجاد نشاط و پویایی دانش آموزان در مدرسه و کشف استعدادهای نهفته ی آن ها می باشد.

, مصطفی رجبی,

وی ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان المپیاد ، دانش آموزان را به شرکت در مسابقات مختلف تشویق کرد و افزود که قهرمانان ملی کشورمان از همین مدارس شروع کردند و با توکل برخداوند منان و خود باوری توانستند مدال های رنگین برای کشورمان به ارمغان بیاورند.

, وی ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان المپیاد ، دانش آموزان را به شرکت در مسابقات مختلف تشویق کرد و افزود که قهرمانان ملی کشورمان از همین مدارس شروع کردند و با توکل برخداوند منان و خود باوری توانستند مدال های رنگین برای کشورمان به ارمغان بیاورند.,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه